Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 32 (7033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg Handmade, ateliere de creaţie pentru copii şi expoziţia „Muzeul Memoriei”, la Iulius Mall Suceava

Vineri, 8 Februarie 2019 (11:00:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşitul de săptămână aduce noi propuneri de petrecere a timpului liber, la Iulius Mall Suceava. O incursiune inedită în „Muzeul Memoriei”, ateliere creative pentru copii şi propuneri de obiecte lucrate cu migală de artizani vor îmbogăţi vizita din acest weekend, la Iulius Mall. Cei pasionaţi de obiectele handmade primesc invitaţie la târgul tematic, care se desfăşoară de vineri până duminică inclusiv, în perioada 8-10 februarie 2019, la parterul Iulius Mall. Obiecte inedite, realizate prin tehnici aparte de maeştrii lucrului manual, sunt propunerile pentru cei care vor să ofere un plus de personalitate garderobei sau locuinţei lor. Vor găsi coliere, cercei, brăţări şi podoabe handmade, realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, genţi şi alte articole croşetate, obiecte decorative, cutii de bijuterii pictate, accesorii vestimentare şi multe alte articole realizate prin tehnici neconvenţionale, dar şi cosmetice naturale.

 

Expoziţie multimedia interactivă - perspective asupra Primului Război Mondial

Puţinele zile de vacanţă rămase pot fi petrecute cu voie bună de prichindei, la Iulius Mall. Sâmbătă, cei mici sunt aşteptaţi la noi sesiuni ale atelierelor de creaţie, pentru a-şi dezvolta abilităţile. De la orele 14.00 şi 15.00, în zona magazinelor pentru copii, în compania specialiştilor Creativ & Deco, micii artişti vor realiza decoraţiuni cu tematică muzicală. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar creaţiile le vor fi oferite cadou. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, înscrierile putând fi realizate la Centrul Info, în ziua desfăşurării atelierelor.

Începând de sâmbătă, 9 februarie, la etajul Iulius Mall Suceava se instalează „Muzeul Memoriei”. Este o expoziţie multimedia interactivă, care oferă publicului noi perspective asupra Primului Război Mondial. Vizitatorii vor parcurge un traseu emoţionant, ghidat prin fragmente din vieţile descoperite în fotografii, amintiri, cărţi poştale, înregistrări audio, jurnale şi documente istorice. Toate au fost transpuse în proiecţii şi instalaţii sonore, conturând o reconstituire interactivă. Intrarea este liberă. „Muzeul Memoriei” este un demers educaţional şi cultural iniţiat de Asociaţia Punctart.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg Handmade, ateliere de creaţie pentru copii şi expoziţia „Muzeul Memoriei”, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg Handmade, ateliere de creaţie pentru copii şi expoziţia „Muzeul Memoriei”, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei