Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 15 (7016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un bărbat a ajuns la spital împușcat în picior, în timpul unei partide de vânătoare

Duminică, 20 Ianuarie 2019 (11:35:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Cacica, a ajuns la Spitalul Județean Suceava, sâmbătă seară, cu o plagă împușcată la picior. Conform propriilor declarații, propria arma i s-ar fi descărcat accidental în picior. Polițiștii specializați de la Serviciul Arme al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava s-au deplasat sâmbătă seară la fața locului și au demarat cercetări. Din primele date rezultă că doi localnici din Cacica, membri ai Asociației de Vânătoare Ghenu, s-au deplasat împreună în zona cimitirului din localitatea Cacica, pentru a vâna, având autorizație de vânătoare pentru ziua respectivă. La un moment dat, unul dintre vânători a auzit o împușcătura, relatând că celălalt bărbat a strigat că s-a împușcat în picior. Bărbatul rănit, Ioan H., în vârstă de 54 de ani, din Cacica și-a sunat fiul și, ajutat de acesta, s-a dus la domiciliu, unde și-a depozitat și asigurat arma, după care a ajuns la spitalul din Gura Humorului, de unde a fost transferat la Spitalul Județean, cu diagnosticul de plagă împușcată picior stâng. Polițiști au ridicat armele ambilor vânători, pentru a fi expertizate și a se stabili cu certitudine ce s-a întâmpla. Conform procedurilor, a fost deschis dosar penal pentru comiterea mai multor infracțiuni, care urmează a fi confirmate sau infirmate pe parcurs: „vătămare corporală din culpă”, „uzul de armă fără drept”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a ajuns la spital împușcat în picior, în timpul unei partide de vânătoare.
 Vizualizări articol: 2266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat a ajuns la spital împușcat în picior, în timpul unei partide de vânătoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei