Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 8 (7009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spitalul Judeţean Suceava angajează 10 medici specialişti

Vineri, 11 Ianuarie 2019 (13:55:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava are în derulare concursuri pentru ocuparea a 10 posturi de medici de diverse specialităţi. Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a declarat că primul concurs are loc săptămâna viitoare, miercuri, pentru ocuparea a patru posturi de medic radiolog: doi medici specialişti, un medic primar şi un rezident în ultimul an, la Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală. „Dotarea laboratorului şi numărul de solicitări pentru investigaţii imagistice din ce în ce mai mare fac necesară angajarea mai multor medici, pentru a răspunde cererilor”, a precizat Rîmbu.

Alte posturi scoase la concurs sunt: un post de medic specialist ortopedie pediatrică, unul de medic specialist psihiatrie, două de medici specialişti chirurgie vasculară – unul pentru ambulatoriul spitalului şi celălalt în compartimentul de profil, unul pentru un medic specialist diabet, un medic pneumolog pentru dispensarul TBC al spitalului. Anunţurile de organizare a concursurilor au fost publicate în revista „Viaţa medicală”.

Managerul Vasile Rîmbu a mai spus că în perioada următoare va fi declanşată procedura de organizare a concursurilor pentru ocuparea a încă 11 posturi de medici: în secţii - un medic specialist cardiologie intervenţională pentru viitorul Compartiment de cardiologie intervenţională, pentru înfiinţarea căruia documentaţia a fost deja trimisă la Ministerul Sănătăţii, un medic specialist nefrolog pentru compartimentul de hemodializă, un medic specialist psihiatrie pediatrică, un medic primar urologie; în ambulatoriul de specialitate – în ambulatoriul de diabet vor fi scoase la concurs un post de medic primar şi două de medic specialist; pentru ambulatoriul de oncologie sunt vacante un post de medic primar şi două de medic specialist, iar în ambulatoriul de gastroenterologie, un post de medic specialist.

Noul ambulatoriu are ca termen de finalizare luna septembrie a acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Judeţean Suceava angajează 10 medici specialişti.
 Vizualizări articol: 4983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spitalul Judeţean Suceava angajează 10 medici specialişti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei