Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 289 (6999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un șofer de 21 de ani, beat, a accidentat mortal o femeie și a fugit

Joi, 27 Decembrie 2018 (12:27:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un șofer în vârstă de 21 de ani din Straja a provocat o nenorocire în seara cele de-a două zile de Crăciun, accidentând mortal o femeie și părăsind locul faptei. Mai mult, tânărul era și băut, au constatat polițiști la ora la care l-au prins. Pe 26 decembrie, în jur de ora 17.30, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja, o femeie a fost accidentată de o mașină. Din cercetările ulterioare a rezultat că șoferul unui autoturism Audi A4, înmatriculat în Marea Britanie, condus de direcția dinspre Straja către Ulma, a intrat în depășirea a doua mașini într-un vârf de pantă, peste linia continuă, moment în care a acroșat-o pe Maria C., în vârstă de 39 de ani. Femeia a fost proiectată în afara carosabilului. Personalul medical ajuns la fața locului a constatat decesul femeii în vârstă de 39 de ani, mamă a trei copii. În urma măsurilor operative demarate de polițiștii de la Vicovu de Sus în scurt s-a reușit identificarea șoferului în persoana localnicului Iliuță Chira, în vârstă de 21 de ani, din Straja. Șoferul a fost verificat cu etilotetsul, rezultând concentrația de 0,78 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost dus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat și probe biologice de sânge. Pe numele său au fost demarate cercetări pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, „ucidere din culpă”, și părăsirea locului accidentului. Având în vedere cumulul de infracțiuni grave, pe numele tânărului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Cel mai probabil, în cursul zilei de joi, 27 decembrie, procurorul de caz va solicita arestarea preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer de 21 de ani, beat, a accidentat mortal o femeie și a fugit.
 Vizualizări articol: 6480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un șofer de 21 de ani, beat, a accidentat mortal o femeie și a fugit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei