Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 289 (6999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mașină de poliție, izbită violent de un Mercedes. Un polițist a fost rănit grav

Joi, 27 Decembrie 2018 (12:04:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Update: Accidentul a fost provocat de o tânără în vârstă de 23 de ani, din Vicovu de Sus, care conducea un Mercedes E Class, pe strada Calea Cernăuți, pe direcția Vicovu de Jos către Straja, și care, ajungând în dreptul intersecţiei cu strada Păcii, a pătruns pe contrasens, unde a lovit un VW Passat, condus de o tânără în vârstă de 36 de ani, tot din Vicovu de Sus. În urma producerii acestei prime coliziuni, autoturismul Mercedes a intrat în coliziune frontală cu autospeciala de Poliție. 

O autospecială Dacia Logan a Poliției a fost implicată într-un grav accident, miercuri noapte, la Vicovu de Sus. Conform primelor informații, accidentul a fost provocat de un alt șofer, care a intrat într-o depășire fără a se asigura. Mașina în care se aflau polițiștii a fost lovită violent de un Mercedes. În accident a mai fost implicat și un al treilea autoturism. În mașină se aflau doi polițiști, membri ai unui echipaj al Poliției orașului Vicovu de Sus. Unul dintre polițiști, Iustin B., în vârstă de 22 de ani, din Putna, a fost rănit în urma impactului. El a ajuns la Spitalul Județean Suceava, cu diagnosticul preliminar de traumatism picior stâng, suspiciune de fractură. Tânăr lucrează în poliție de foarte puțin timp, fiind încadrat în promoția din toamna acestui an, ca absolvent de școală de agenți de poliție. El a fost internat pe secția de Ortopedie a Spitalului Județean. Cu câteva ore înainte de acest accident polițiștii de la Vicovu de Sus au avut de instrumentat un accident mortal, la Straja. O femeie a fost accidentată de un șofer care a fugit de la locul faptei. În zona Vicovu de sus au fost instaurate filtre de poliție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașină de poliție, izbită violent de un Mercedes. Un polițist a fost rănit grav.
 Vizualizări articol: 7992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mașină de poliție, izbită violent de un Mercedes. Un polițist a fost rănit grav0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei