Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 288 (6998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sentință modificată și pedeapsă cu executare pentru un șofer care a accidentat mortal doi oameni într-o depășire

Duminică, 23 Decembrie 2018 (13:52:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a provocat un tragic accident în urma căruia un bărbat şi fiul acestuia şi-au pierdut viaţa, a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Suceava, la 2 ani și 40 de zile de închisoare în regim de detenție. Sentința definitivă a fost dată vineri, 21 decembrie și a întors radical condamnarea dată de Judecătoria Fălticeni, care stabilise ca șoferul să execute o pedeapsă cu suspendare. Magistrații Curții de Apel au admis apelul înaintat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni și de urmașii celor doi decedați și a dispus executarea pedepsei în regim de detenție. Tragedia s-a petrecut în luna decembrie a anului trecut, pe DN 2, la ieşirea din Vadu Moldovei spre Roman.Daniel Ciuriuc, de 30 de ani, din Suceava, aflat la volanul unui microbuz de transport persoane cu care se deplasa spre Iaşi, a intrat într-o depăşire pe linie continuă, în zona unor curbe de la ieşirea din sat. În acel moment din sens invers a apărut un autoturism Dacia Logan, în care se aflau un bărbat, soţia acestuia şi băiatul lor de 9 ani, o familie din satul Bistriţa Bârgăului, în care microbuzul a intrat frontal cu viteză. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara drumului, cei doi soţi suferind leziuni grave şi rămânând încarceraţi pe scaunele din faţă ale maşinii. Fiul de 9 ani, aflat pe bancheta din spate, a fost preluat în stare gravă de un echipaj al ambulanţei şi a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare nereuşind să-l readucă la viaţă. În scurt timp a murit şi bărbatul de 34 de ani, iar soţia acestuia a fost rănită grav.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sentință modificată și pedeapsă cu executare pentru un șofer care a accidentat mortal doi oameni într-o depășire.
 Vizualizări articol: 4650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sentință modificată și pedeapsă cu executare pentru un șofer care a accidentat mortal doi oameni într-o depășire5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei