Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 288 (6998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cadouri oferite de Poliția Locală Suceava la Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca si Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri”

Miercuri, 26 Decembrie 2018 (10:07:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Donațiile făcute de polițiștii locali suceveni în preajma Crăciunului fac mai frumoase sărbătorile de iarnă pentru aproape 100 de persoane – tineri dar mai ales vârstnici, cărora le-au fost oferite pachetele pregătite în cadrul campaniei anuale “De Crăciun fii mai bun!”.

Cadourile de sărbători pentru persoanele aflate în dificultate, de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca si Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri”, au fost achiziționate atât din tichetele valorice primite de polițiștii locali care au pe parcursul a două zile au mers și au donat sânge la Centrul de Transfuzii, cât și din contribuțiile proprii.

“Dăruite cu generozitate de noi, lucruri obișnuite pentru majoritatea dar în același timp importante pentru cei 77 de vârstnici, au reușit să aducă puțină culoare și să lumineze chipurile sărbătorilor ce vor veni. La Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri” sunt aproape zilnic găzduite 21 suflete minunate care trebuie îngrijite. Zâmbetele și bucuria din ochii lor nu poate fi descrisă în cuvinte”, a spus Liviu Manoliu, șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Suceava, unul dintre inițiatorii campaniilor anuale de donații.

Șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în campanie, donând sângele atât de necesar pentru salvarea de vieți, dar și banii necesari pentru achiziția pachetelor cu care au adus zâmbete și bucurie unor persoane mai greu încercate de soartă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadouri oferite de Poliția Locală Suceava la Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca si Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri”.
 Vizualizări articol: 1756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadouri oferite de Poliția Locală Suceava la Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca si Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei