Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 287 (6997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru oameni au ajuns la spital în urma unui accident violent, pe DN 17, la Păltinoasa

Vineri, 21 Decembrie 2018 (17:44:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier violent care s-a petrecut vineri pe DN 17, în apropiere de Păltinoasa. Cel puțin primul impact, provocat de un șofer care a pătruns pe contrasens, a fost deosebit de violent. Din fericire, cei patru răniți transportați la Spitalul Județean Suceava au fost diagnosticați cu leziuni ușoare, care nu au necesitat internarea. Despre oamenii implicați în accidentul de ieri se poate spune că au avut noroc. Din cercetările polițiștilor rezultă că vineri, în jurul orei 11.00, Alexandru C., în vârstă de 30 de ani, din Gura Humorului, aflat la volanul unui autoturism Fiat Linea, în afara comunei Păltinoasa, în timp ce se deplasa pe sensul de mers Suceava către Gura Humorului, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, cauză din care a intrat pe contrasens, unde a lovit violent un BMW 320, condus regulamentar din sensul opus de către Robert S, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Botoșani. După acest prim impact, mașina intrată pe contrasens a mai lovit și un Ford care circula în spatele BMW-ului. Echipajele medicale ajunse la fața locului au preluat patru răniți. Este vorba de șoferul în vârstă de 30 de ani din prima mașină și de cei trei ocupanți din BMW-ul care a fost lovit în plin, șoferul, soția sa și fiica celor doi, în vârstă de 10 ani, toți din municipiul Botoșani. Conform Poliției, după investigațiile medicale, cei patru, toți cu leziuni, dar nu grave, au părăsit spitalul. Din cercetările preliminare ale poliției rezultă că vinovat de producerea accidentului este șoferul în vârstă de 30 de ani, care a pătruns pe contrasens din cauza neadaptării vitezei în curbă. Important de precizat, atât conducătorii auto, cât şi pasagerii purtau centurile de siguranţă în momentul producerii accidentului rutier.Toți cei trei șoferi implicați în accident au fost verificați cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru oameni au ajuns la spital în urma unui accident violent, pe DN 17, la Păltinoasa.
 Vizualizări articol: 4136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru oameni au ajuns la spital în urma unui accident violent, pe DN 17, la Păltinoasa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei