Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 278 (6988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Produsele bio şi eco din Bucovina au fost promovate la un târg din Polonia

Marţi, 11 Decembrie 2018 (14:07:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Consiliul Judeţean Suceava şi Asociaţia „Produs în Bucovina” au participat, în perioada 7-8 decembrie a.c., în premieră, la Târgul Internaţional „Ekogala”, care a avut loc la Rzeszow, în Polonia. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Niţă, a precizat că la ediţia de anul acesta a târg au participat 147 de expozanţi de produse eco, bio şi tradiţionale, din nouă ţări. Gheorghe Niţă a declarat că acest eveniment a promovat produse de înaltă calitate, participarea judeţului Suceava la târgul de la Rzesuow fiind posibilă ca urmare a parteneriatului existent între Consiliul Judeţean Suceava şi regiunea Podkarpackie din Polonia. „Degustările de produse bucovinene din cadrul standului au fost completate de un punct de informare turistică, unde publicul vizitator a fost informat cu privire la zona de provenienţă a produselor, precum şi despre oportunităţile de a petrece o vacanţă în Bucovina, prin intermediul materialelor de promovare în limbile polonă şi engleză, dar şi prin intermediul filmelor de promovare”, a declarat vicepreşedintele CJ Suceava. Tot în Polonia, Consiliul Judeţean Suceava a promovat şi oferta de turism cultural şi de turism activ în Bucovina, având în vedere că la nivelul judeţului Suceava, polonezii au ocupat locul cinci în anul 2017, pe naţiuni, la numărul de sosiri înregistrate. Gheorghe Niţă a mai spus că standul judeţului Suceava la acest târg a fost completat cu o zonă amenajată pentru meşterul în arta prelucrării lemnului, Toader Ignătescu, care a făcut demonstraţii publicului vizitator. Niţă a subliniat faptul că atât concepţia, cât şi modul de realizare a standului judeţului Suceava au fost apreciate atât de televiziunea TVP3 Rzeszów, care a numind standul Bucovinei la acest eveniment ca cel mai reuşit al acestei ediţii a Târgului „Ekogala”, cât şi de organizatori. Gheorghe Niţă a precizat că Mareşalul Regiunii Podkarpackie a oferit simbolul târgului „Ekogala” standului judeţului Suceava la acest eveniment în semn de recunoştinţă pentru designul acestuia şi pentru ofertele expuse.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produsele bio şi eco din Bucovina au fost promovate la un târg din Polonia.
 Vizualizări articol: 1411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Produsele bio şi eco din Bucovina au fost promovate la un târg din Polonia1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei