Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 278 (6988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Maricela Cobuz anunţă că programul Start-Up Nation va continua şi în 2019

Marţi, 11 Decembrie 2018 (14:00:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz a anunţat că finanţarea Programului Star-Up Nation va continua şi în anul 2019, într-o formă simplificată, pentru tinerii care vor să înființeze o afacere în România. Maricela Cobuz a precizat că potrivit unei Hotărâri a Guvernului se va oferi un sprijin financiar pentru 10.000 de proiecte în valoare de 200.000 de lei fiecare. „Acordarea unei atenții mai mari dezvoltării afacerilor în zonelor unde numărul întreprinderilor mici și mijlocii este mai scăzut, precum și o susținere mai puternică a antreprenorilor, prin eliminarea unor proceduri administrative și acordarea unor sume de finanțare sub formă de avans, va contribui la dezvoltarea zonelor slab dezvoltate economic și la crearea de noi locuri de muncă”, a spus Maricela Cobuz. Pe de altă parte, ea a adăugat că şi sectorul agricol va beneficia de creșterea subvenției pentru motorină cu 67 de milioane de lei, ajungând la suma totală de 487 de milioane de lei, iar sectorul zootehnic va beneficia de creșteri substanțiale pentru subvenții, ajungând la suma de 486 de milioane de lei. „România s-a angajat să asigure toate măsurile de urgență în vederea combaterii pestei porcine africane. În acest sens, Comisia Europeană a anunțat că i se va acorda țării noastre un grant în valoare de 34.278.750 de euro, reprezentând 75% din costurile eligibile”, a precizat Maricela Cobuz.Pe de altă parte, deputatul PSD de Suceava a mai declarat că în ultima şedinţă a Guvernului au fost luate mai multe măsuri prin care se vor acorda fondurile necesare pentru serviciile sociale destinate categoriilor vulnerabile și pentru sprijinirea autorităților locale. Astfel, ea a explicat că se va continua acordarea unui ajutor financiar veteranilor de război și văduvelor veteranilor de război, majorat de astăzi la 400 de lei, în vederea acoperirii unor cheltuieli cu energia termică și energia electrică. Deputatul social-democrat a arătat că acest sprijin financiar va fi distribuit odată cu pensia din luna decembrie. De asemenea, Maricela Cobuz a mai spus că autoritățile locale vor primi sumele necesare pentru susținerea centrelor în care sunt îngrijiți copiii aflați în sistemul de protecție socială și persoanele cu dizabilități.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maricela Cobuz anunţă că programul Start-Up Nation va continua şi în 2019.
 Vizualizări articol: 1292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maricela Cobuz anunţă că programul Start-Up Nation va continua şi în 20190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei