Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 275 (6985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Magdalena Iurescu, tânăra nevăzătoare din Bilca, a cucerit Marele Premiu al emisiunii „Câștigă România”

Vineri, 7 Decembrie 2018 (12:07:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Magdalena Iurescu, o tânără nevăzătoare de 27 de ani, din Bilca, a câștigat zece ediții consecutive ale emisiunii de cultură generală „Câștigă România”, difuzată de TVR 2, cucerind astfel Marele Premiu al concursului prezentat de Virgil Ianțu. Este prima femeie și cea mai tânără concurentă care câștigă Marele Premiu care constă într-o mașină, o Dacia Logan. A demonstrat că este cel mai pregătit concurent din sezonul 4 al concursului de cultură generală, de-a lungul celor 10 emisiuni, Magda reușind să strângă 15.700 de lei. „Magdalena Iurescu a câștigat 10 ediții, Marele Premiu al emisiunii, dar mai ales inimile celor care au urmărit-o cu emoție timp de peste două săptămâni la Câștigă România! Chiar și-n ultima ediție a fost relaxată, a răspuns cu zâmbetul pe buze și a dovedit o perspicacitate și o logică imbatabilă! Draga noastră Magda, ești un OM frumos și meriți să-ți împlinești visul, acela de a deveni profesoară la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere din Buzău, pe care l-ai urmat! Noi, cei din echipa emisiunii, îți vom fi mereu alături! Succes!”, i-au transmis Magdei cei din echipa „Câștigă România”. Întrebarea care i-a adus Marele premiu Magdalenei a fost din județ Giurgiu: „Lichide, untură sau murături se păstrează în acest vas în formă de amforă:”, cu variantele A. Hârb, B. Ulcior, C. Chiup și D. Strachină, tânăra eliminând variantele eronate și oferind răspunsul corect - „chiup”. Au urmat momente emoționante, pe platoul de filmare fiind invitată și mama Magdei, Olimpia Iurescu, cea care i-a fost sprijin permanent tinerei. Magda a impresionat echipa "Câștigă România" prin curiozitate, agilitate și inteligență și, deși nu a văzut harta țării niciodată, a pipăit-o și a răspuns corect la întrebările lui Virgil Ianțu, reușind să-și elimine toți adversarii din cele 10 ediții. În prezent, tânăra se pregăteşte de cariera de profesoară. A absolvit în calitate de șefă de promoție două specializări (română – italiană și engleză - română) de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării la Universitatea „Ştefan cel Mare“ din Suceava, cu specializarea engleză-română şi română-italiană. A urmat un master în comunicare, iar în acest an și-a obținut doctoratul sub coordonarea prof. univ. dr. Rodica Nagy, cu teza „Categoria gramaticală a aspectului şi a timpului în română şi în italiană”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magdalena Iurescu, tânăra nevăzătoare din Bilca, a cucerit Marele Premiu al emisiunii „Câștigă România”.
 Vizualizări articol: 3760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Magdalena Iurescu, tânăra nevăzătoare din Bilca, a cucerit Marele Premiu al emisiunii „Câștigă România”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei