Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 273 (6983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Evenimentele istorice din urmă cu 100 de ani, sărbătorite la Școala Postliceală Sanitară de Stat Suceava

Miercuri, 5 Decembrie 2018 (18:13:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Postliceală Sanitară de Stat Suceava a organizat, la finele săptămânii trecute, un spectacol dedicat zilei de 1 decembrie 1918, zi care este în conştiinţa tuturor românilor ca simbolul naşterii României. De asemenea, evenimentul a urmărit și promovarea importanţei istorice a zilei de 28 noiembrie, Ziua Bucovinei, a doua provincie care s-a unit cu patria mamă. Elevii implicați sunt înscriși la cele două specializări ale unității – Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie, audiența fiind, la rândul ei, de seamă – senatorul Ilie Niță, vicepreședintele Consiliului Județean Viorel Seredenciuc, inspectorul școlar Carmen Sima, locotenent colonel Lucian Ungureanu, etc. În debutul spectacolului, a performat corul școlii, coordonat de Ștefania Amos, moment urmat de prestația solistelor Andreea Mihăilă, Ioana Balan, Marinela Cotos, Georgiana Cârneală. Programul evenimentului a cuprins și secvențe aparținând elevelor Alina Şuleru, Silvia Tomoioagă, Cosmina Ivănescu, Olga Vrabie, care au evocat cele două momente istorice importante, celebrate de elevi și profesori.

”Au fost interpretate cântece patriotice, vechi, a fost un repertoriu de suflet, s-a recitat. A fost un eveniment deosebit, prezentat de prof. Violeta Şaramet, o reușită, mai ales că pentru noi a fost prima ediție de acest fel. Elevii s-au mobilizat și au răspuns cu bucurie provocării noastre. Au venit pregătiți, îmbrăcați în costume deosebite, lucrate în urmă cu zeci de ani”, a precizat prof. farmc. Viorica Câmpan, organizator. De momentele de dans au fost răspunzători Lauric Casian (Arcanul), Alexandra Big, Andreea Cocârlă, Marina Condurache, Cătălina Prindi, Andreea Meșniță și Alexandra Negură, cea care a adus pe scena de spectacol jocuri din Gura Humorului, alături de un grup de dansatori din zonă. Programe artistice au susținut și dr. Hortensia Bârsan, micuța Roua Dragotă și Romeo Octavian Spirescu. La bunul mers al evenimentului și-au adus aportul Șerban Gheorghe – directorul Școlii postliceale, prof. farmc. Viorica Câmpan, Ștefania Amos, alături de colectivul unității.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimentele istorice din urmă cu 100 de ani, sărbătorite la Școala Postliceală Sanitară de Stat Suceava.
 Vizualizări articol: 2122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimentele istorice din urmă cu 100 de ani, sărbătorite la Școala Postliceală Sanitară de Stat Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei