Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 268 (6978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Studenţii suceveni de la Calculatoare şi-au adjudecat premii la Timişoara

Marţi, 27 Noiembrie 2018 (11:49:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor (FIESC) au reprezentat cu cinste Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) la cea de-a XII-a ediţie a Concursului iTEC (IT Engineering Contest) Timişoara, din perioada 23-25 noiembrie.

La finalul concursului, primele două locuri, la proba de embedded development, au fost câştigate de echipe ale USV, după cum urmează: Locul I: echipa InelX, formată din studenţii David Gherasim şi Alexandru Ilie Măciuc; Locul II: echipa Skynet, formată din studenţii Alexandru Sili şi Lorin Cucu.

Restul echipelor FIESC i-au avut în componenţă pe: Emilian Lupu, Radu Cristian Scutelnicu, Leonard Ostafe, Andrei Postelnicu, Adrian Popescu, Andrei Grigoriciuc, Iulian Lavric, Denis Butnariu şi Cristian Pamparău.

Concursul a fost organizat de Liga AC, organizaţie studenţească a Universităţii Politehnica Timişoara, şi s-a desfăşurat sub forma a şase probe distincte: embedded development, algoritmică, web development, game development, graphic design şi mobile development. Cele şapte echipaje ale FIESC au intrat în concurs la probele embedded development, algoritmică şi web development.

Precizăm, de asemenea, că în organizarea acestui eveniment s-au implicat voluntari din mai multe centre universitare, printre care şi  membri din organizaţia ASUS din cadrul USV: Alina Burghelea, studentă la Facultatea de Istorie şi Geografie, specializarea Relaţii internaţionale şi studii europene, şi Antonia Dranca, studentă la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar.

USV a avut rezultate şi la ediţia din 2017 a competiţiei, tot prin Alexandru Ilie Maciuc şi David Gherasim.

La proba de embedded development, care a constat în realizarea unui joc tetris, echipa InelX din Suceava a obţinut locul II din 23 de echipe competitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii suceveni de la Calculatoare şi-au adjudecat premii la Timişoara.
 Vizualizări articol: 1545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţii suceveni de la Calculatoare şi-au adjudecat premii la Timişoara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei