Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 253 (6963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bianca Varvara și Vlad Stratilă, Miss și Mister Boboc al ”Balului de Poveste”, de la Colegiul Militar

Vineri, 9 Noiembrie 2018 (11:24:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Săptămâna trecută, Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc a organizat Balul Bobocilor militari, zece perechi de adolescenți, proaspăt intrați pe băncile colegiului, înscriindu-se în concursul de Miss și Mister. Tema balului a fost inspirată din poveștile copilăriei, participanții interpretând scenete de teatru din: „Frumoasa din pădurea adormită”, „Alba ca zăpada”, ”Rapunzel”, ”Aladin”, „Frumoasa și Bestia”, ”Harry Potter”, „Robin Hood”. La Balul Bobocilor de la colegiul câmpulungean au fost invitați artistul de stand-up comedy Gabriel Gherghe, magicianul Mirel Ichim și cântărețul Sonny Flame.Organizatorii, elevi de clasa a XII-a, au încercat să îi pună în dificultate pe participanți, prin diferite probe. Bianca Varvara și Vlad Stratilă au fost câștigătorii titlului de Miss și Mister. Cei doi ștefăniști au interpretat o secvență din „Laboratorul lui Dexter” și au impresionat juriul cu prestația de la proba de talent și foto mimă. Pentru Mister Boboc, Vlad Strătilă, evenimentul a fost o experiență de neuitat pentru care apreciază susținerea permanentă a organizatorilor. Bianca, deținătoarea titlului de Miss Boboc, a afirmat că pentru ea, balul bobocilor nu a fost doar o experiență, ci un întreg val de sentimente și trăiri: a plâns, a râs și a pus suflet în fiecare repetiție de dinaintea spectacolului.Tinerii organizatori din acest an au avut misiunea de a-i instrui pe cei 20 de participanți, care au demonstrat pe parcursul probelor seriozitatea cu care au tratat acest concurs. Eleva plutonier major Marilena Zuzeac a mărturisit că: „Balul de Poveste m-a marcat într-un mod plăcut. A fost vorba de ore întregi de repetiții și multă muncă pentru a realiza decorul de poveste. Fiecare acțiune întreprinsă a fost atent calculată și supravegheată, micile detalii pe care nu le-am omis au făcut diferența dintre un bal obișnuit și unul de poveste. Dincolo de partea organizatorică a evenimentului, atmosfera din seara balului m-a surprins plăcut. Să văd o sală întreagă de spectatori care se amuză la fiecare scenetă a participanților și se distrează la spectacolele artiștilor invitați m-a făcut să mă emoționez. Am primit feedback-uri pozitive din partea cadrelor didactice, părinților și a invitaților și pot spune că am fost privilegiată să fac parte din al Colegiului Național Militar Ștefan cel Mare”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bianca Varvara și Vlad Stratilă, Miss și Mister Boboc al ”Balului de Poveste”, de la Colegiul Militar.
 Vizualizări articol: 1704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bianca Varvara și Vlad Stratilă, Miss și Mister Boboc al ”Balului de Poveste”, de la Colegiul Militar1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei