Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 244 (6954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Celebrul psihosociolog francez Jacques Salome își lansează la Suceava cea mai nouă carte, ”Un strop de eternitate”

Marţi, 30 Octombrie 2018 (11:01:28)
Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Biblioteca USV organizează, în parteneriat cu Alexandria Librării, o conferință prilejuită de lansarea celui mai nou volum semnat de Jacques Salome, părintele metodei ESPERE de comunicare relațională. Cartea se numește ”Un strop de eternitate” și a apărut la editura Curtea Veche Publishing în luna mai a acestui an.Evenimentul va avea loc miercuri, 31 octombrie 2018, începând cu ora 12.00, în sala de lectură ”Mihail Iordache” din incinta Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava (corp A, etaj 1, cam 103) și va fi moderat de prof. univ. dr. Sanda Maria Ardeleanu. Cartea va fi prezentată auditoriului de către cei trei invitați speciali: Valeria Bollud-Salome, prof. univ. dr. Dan Dascălu și conf. univ. dr. Olga Gancevici. La final, autorul va oferi și o sesiune de autografe."Jacques Salomé este psihosociolog, formator în domeniul relațiilor umane și scriitor. A fondat, la Roussillon-en-Provence, Centrul de formare în relaţii interumane Le Regard fertile, în cadrul căruia a instruit, de-a lungul timpului, peste 60 000 de asistenți sociali, medici, psihologi și consultanți. Este și creatorul metodei ESPERE (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relațională Esențială), al cărei scop constă în a pune la dispoziția oamenilor un mod de relaționare viabil, facil și eficient. A scris zeci de cărți despre comunicarea inter și intrapersonală. A publicat cronici în reviste precum Psychologies Magazine, Enfance Majuscule, Santé Intégrative (Franța), Recto-Verso, Génération Plus (Elveția), Vivre le primaire, Vivre (Canada). Scrie, de asemenea, romane și poezie", a precizat Alina Stredie, de la Departamentul comunicare al Alexandria Librării.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Celebrul psihosociolog francez Jacques Salome își lansează la Suceava cea mai nouă carte, ”Un strop de eternitate”.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Celebrul psihosociolog francez Jacques Salome își lansează la Suceava cea mai nouă carte, ”Un strop de eternitate”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei