Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 227 (6937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Simfonii în Câmpulung”, ediția a III-a

Miercuri, 10 Octombrie 2018 (11:06:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Clubul Rotary Câmpulung Moldovenesc Rarău - Bucovina organizează duminica, 14 octombrie, începând cu ora 17:00, în spațiul amenajat la Bucovina Grand Salon (intrarea în Câmpulung Moldovenesc, vizavi de Peco Socar), evenimentul cultural „Simfonii în Câmpulung”, ediția a III-a. Accesul la concert este gratuit, pe baza invitațiilor distribuite de membrii Rotary, în limita locurilor disponibile. Și anul acesta, câmpulungenii și invitații lor vor petrece o seară memorabilă în compania artiștilor de la Filarmonica din Chișinău „Serghei Lunchevici” din Republica Moldova. În repertoriul pregătit pentru această ediție a evenimentului sunt incluse piese aparținând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Georges Bizet, Fr. Suppe și multi alții. Orchestra va fi condusă de dirijorul Mihail Agafița, iar orchestra va reuni peste 50 de artiști de elită. Manifestarea este dedicată aniversării Centenarului Marii Uniri de la 1918 și are scop caritabil. „Dăruiți comunității împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect, scopul fiind și strângerea de fonduri pentru scopuri caritabile. Președintele (2018 – 2019) Clubului Rotary Câmpulung Moldovenesc Rarău – Bucovina Petronela Paziuc, a declarat că „organizarea acestui eveniment, Simfonii în Câmpulung, ediția a III-a, va fi posibilă datorită partenerilor (sponsorilor) care ni se alătură la eveniment, nume importante din mediul de afaceri local alături de autoritățile locale”. Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Simfonii în Câmpulung”, ediția a III-a.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Simfonii în Câmpulung”, ediția a III-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei