Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 220 (6930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacolul "Elida: Asociația Artiștilor Anonimi", joi, la USV

Marţi, 2 Octombrie 2018 (15:52:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În data de 4 octombrie, de la orele 19:00, Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava (USV) invită sucevenii la spectacolul "Elida: Asociația Artiștilor Anonimi", scenariu, regia și ilustrația muzicală - Florin Antoniu, producător - Cristian Hriscu Badea (Teatrul din Mansardă), Elida - Delia Hriscu Badea.

Evenimentul se va desfășura pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt”. Spectacolul a primit premiul "Best One Man Show", la Festivalul Internațional de Teatru Independent, de la Constanța, în 2017.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari, iar acestea se pot achiziţiona de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor Suceava, strada Zorilor, nr. 6. Preţul unui bilet întreg este de 20 de lei (online de pe ccs-sv.ro şi biletesuceava.ro).

Informații suplimentare se pot obține la 0752092606.

"Elida, personajul acestei monodrame, este o actriță trecută de prima tinerețe care, în așteptarea distribuirii în rolul la care a visat toată viața artistică, Ofelia din Hamlet, își rememorează cariera de la rolurile de compoziție la cele de comedie, trecând de la furie la extaz, de la lacrimi la râs molipsitor, de la umbre la lumină, de la tăcere la cuvânt revelator. De pe scaunul spectatorului, Elida este, însă, mai mult decât o actriță deprimată care trece prin crize de identitate. Elida este o colecție de oglinzi, o invitație greu de refuzat la o introspecție dură. Elida nu poate fi privită fără să TE privești, fără să îți pui problema că ai avut și tu momente crunte de îndoială, de disperare, că te-ai pierdut în <roluri mărunte> care nu te-au pus în valoare, că te-ai <căutat> inutil în mici <replici> de umplutură, că te-ai negat și abandonat unor cauze (a se citi <roluri>) care nu au făcut decât să-ți irosească talentul și curajul, tinerețea și energia” -  Andreea Călin (https://cameramea.wordpress.com/).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul "Elida: Asociația Artiștilor Anonimi", joi, la USV.
 Vizualizări articol: 1502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacolul "Elida: Asociația Artiștilor Anonimi", joi, la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei