Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 166 (6876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-a stins din viață prof. Gheorghe Buțincu, fost director al Liceului Teoretic Vatra Dornei

Joi, 26 Iulie 2018 (12:41:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Profesorul Gheorghe Buțincu, fost director al Liceului Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, a trecut înspre lumea veşniciei, la vârsta de 65 de ani, după o lungă și grea suferință cauzată de starea precară de sănătate. Gheorghe Buțincu a predat chimie la Liceul „Ion Luca” din Vatra Dornei vreme de aproape 40 de ani, din toamna anului 1978 și până în 2015, an în care s-a pensionat. A fost numit director al liceului pe 1 aprilie 1990, funcție pe care o a îndeplinit-o pentru o scurtă perioadă de timp, iar între 2001 și 2006 a fost director adjunct al unității. Gheorghe Buțincu s-a născut în localitatea Cristești, județul Botoșani. A urmat cursurile Facultății de Tehnologie - chimie din București, pe care a absolvit-o în anii 1978. ”Liceul nostru este în doliu! Dumnealui a fost apreciat de colegi și de elevi deopotrivă. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, transmit reprezentanții școlii. „Am terminat liceul acum 26 de ani și amintirile cu domnul Buțincu rămân speciale până astăzi... de la orele de chimie, la olimpiadele de chimie, la trupa de muzică a liceului pe care o coordona și din care făceam parte, până la jocurile de canastă pe care le organizam ocazional, profesorul Buțincu a fost o mare parte a anilor mei de liceu. Sincere condoleanțe familiei și liceului îndoliat!”, a transmis un fost elev al profesorului. ”A plecat pe un drum fără întoarcere. Ne rugăm să primească lumina veșnică! Mulțumesc pentru frumoasa tabără petrecută la Nucet! Acolo am descoperit, alături de colegii mei dragi, peștera Scărișoara! Amintirile rămân! Sincere condoleanțe!”, a mai transmis un alt fost elev.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a stins din viață prof. Gheorghe Buțincu, fost director al Liceului Teoretic Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-a stins din viață prof. Gheorghe Buțincu, fost director al Liceului Teoretic Vatra Dornei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei