Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 164 (6874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, ediția a XV-a

Marţi, 24 Iulie 2018 (11:03:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina organizează a XV-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, sub înaltele patronaje ale FIAP şi AAFR. Salonul are ca tematică în acest an secţiunile „open” şi „nature”. Participarea este liberă și sunt invitați să participe artiști fotografi profesioniști și amatori din țară, precum și din afara granițelor. La fiecare secţiune, participanţii se pot înscrie cu maximum 4 lucrări. Data limită de trimitere a lucrărilor este 15.10.2018, în format electronic, pe adresa de e-mail competition@muzeulbucovinei.ro. Mai multe detalii, precum și metodologia de înscriere la salon le veți găsi pe web site-ul Muzeului Bucovinei: https://muzeulbucovinei.ro/bucovina-mileniul-iii-international-salon-of-photographic-art-15th-edition-2018/. Juriul internațional are următoarea componentă: Csaba Balasi, preşedinte al juriului, M.FIAP, E. FIAP/g FIAP Liaisson officer, România; Herbert Gmeiner, M.FIAP, HonEFIAP, Austria; Virgilio Bardossi, M.FIAP, EFIAP/p, Italia; Petru Gemănaru, A.FIAP, România; Victor Rusu, AAFR, Artist Fotograf, România. Vernisajul va avea loc la Muzeul Bucovinei. Perioada de expunere a lucrărilor va fi decembrie 2018 – ianuarie 2019. Anul trecut, participarea la Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III” a fost numeroasă. Au fost înscriși în competiţie 433 de artişti fotografi din 47 de ţări. Graficianul Ovidiu Ambrozie Bortă – BOA (Muzeul Bucovinei) este directorul Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina - Mileniul III”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, ediția a XV-a.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, ediția a XV-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei