Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 158 (6868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimentul „Conectează-te la comunitate!”, joi, la Muzeul Bucovinei

Marţi, 17 Iulie 2018 (14:29:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Muzeul Bucovinei va avea loc joi, 19 iulie, de la ora 15:00, primul eveniment dedicat comunității bucovinene, intitulat ”Conectează-te la comunitate!”. Acțiunea este organizată de Fundația Comunitară Bucovina, care „te conectează la spiritul comunității”. Mottoul este: „Implică-te, fii activ, părerea ta contează. Cunoscând nevoile, identificăm resursele și prioritizăm soluțiile!”. Evenimentul este moderat de Adriana Dascălu Bulină. „Suntem un grup de oameni inimoși, care cred în puterea oamenilor din jurul lor, în spiritul de solidaritate și în puterea binelui. Cu toții avem ceva în comun, și anume, dorința de a face ceva pentru suceveni, pentru comunitate, pentru Bucovina”, ne-au spus organizatorii - Fundația Comunitară Bucovina, care au precizat că „așa s-a născut dorința de a ne uni într-un for care să aibă atributul de catalizator a tot ceea ce se întâmplă cu folos în și pentru comunitatea noastră”. În luna martie 2018, s-a constituit un grup intitulat Grup de Inițiativă al Fundației Comunitare Bucovina, în vederea constituirii unei fundații comunitare în județul Suceava. Mai exact, „dorim să ne alăturăm unui lanț de 16 fundații comunitare din România și unui lanț internațional de câteva mii aflate sub aceeași umbrelă - Romanian American Foundation, administrat în România de către Asociația pentru Relații Comunitare (ARC)”, au completat inițiatorii acțiunii la care sunt așteptați cât mai mulți suceveni și nu numai care vor să se „conecteze la comunitate”. Mai multe date puteți obține accesând https://www.facebook.com/fcbucovina/.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimentul „Conectează-te la comunitate!”, joi, la Muzeul Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimentul „Conectează-te la comunitate!”, joi, la Muzeul Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjiturele ”Frau Brunhilde” (reţeta veche) Pentru prăjiturelele tăiate cu diferite forme, care se servesc decorate sau simple de Crăciun, abundă reţetele peste tot. Acesta este însă o variantă foarte veche, care garantează că steluţele şi brăduleţii din aluat vor fi incredibil de fini... Citeşte