Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 125 (6835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivalul „Voinicelul” susținut de copii, târg handmade și ateliere de creație, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Vineri, 8 Iunie 2018 (12:49:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
De vineri până duminică, în perioada 8 – 10 iunie 2018, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o nouă ediție a Târgului de Handmade. Artizanii lucrului manual îi vor întâmpina pe clienți cu obiecte originale și pline de culoare, în ton cu sezonul însorit. Bijuterii felurite realizate din materiale aparte sau neconvenționale, accesorii și piese vestimentare, tablouri și cutii pentru podoabe pictate manual, cosmetice naturale, jucării și decorațiuni se numără printre ofertele expuse de participanți. Toate aceste articole vor îmbogăți garderoba sau colecțiile de accesorii ale celor care vor să-și exprime personalitatea purtând obiecte unicat.Vineri și sâmbătă, pe 8 și 9 iunie 2018, de la ora 8.30, Iulius Mall Suceava se va transfoma în scena pe care vor performa cei mai talentați preșcolari. Timp de două zile, la etajul mallului se va desfășura etapa județeană a celei de-a XVI-a ediții a Festivalului – concurs național „Voinicelul”. Peste 2.000 de mici vedete vor concura la secțiunile: solişti, grupuri vocale, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter, fantezie coregrafică și recitare. Cei mai buni dintre participanți vor fi premiați și se vor califica în etapa națională a concursului. Festivalul „Voinicelul” este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, cu scopul de a încuraja și promova potențialul artistic al copiilor. Sâmbătă, cei mici își pot pune din nou imaginația și îndemânarea la lucru. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, prichindeii vor învăța de la specialiștii Creativ & Deco cum să realizeze decorațiuni sferice înfrumusețate cu flori și fluturi. Toate materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar la final, nădrăvanii vor primi cadou propriile creații. Participarea este gratuită, iar înscrierile se vor putea face la Centrul Info în ziua desfășurării atelierelor de creație.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul „Voinicelul” susținut de copii, târg handmade și ateliere de creație, în weekend, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul „Voinicelul” susținut de copii, târg handmade și ateliere de creație, în weekend, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei