Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 113 (6823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Tineri în UE. Oportunităţi de educaţie şi formare”, la Liceul Tehnologic Cajvana

Marţi, 22 Mai 2018 (11:03:05)

Tinerii şi oportunităţile oferite de UE prin programul Erasmus+ au fost principalele subiecte abordate luni, 21 mai, în cadrul unei sesiuni de informare adresată elevilor claselor a XII-a din cadrul Liceului Tehnologic „Ştefan cel Mare” Cajvana.

La eveniment au participat conf. univ. dr. Carmen Chaşovschi, coordonator Serviciul Relaţii Internaţionale şi Afaceri Europene din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Andreea – Sandra Abordiencei, studentă în cadrul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, membră a echipei de promovare a imaginii universităţii, Diana Moroşanu, profesor limba engleză în cadrul Liceului Tehnologic Cajvana, precum şi Anastasia Mitrofan, responsabil proiecte europene la nivelul şcolii.

Intitulat sugestiv „Tineri în UE. Oportunităţi de educaţie şi formare”, evenimentul şi-a propus familiarizarea viitorilor absolvenţi cu programul Erasmus+, motivarea acestora în direcţia continuării studiilor, a implicării mai active în activităţi de voluntariat şi, nu în ultimul rând, conştientizarea necesităţii cunoaşterii unei limbi de circulaţie internaţională.

Pe parcursul întâlnirii, elevii claselor a XII-a au aflat mai multe informaţii despre bursele Erasmus adresate studenţilor, mobilităţile internaţionale de tineret, dar şi despre programul Work and Travel, cunoscut tinerilor pentru posibilitatea de a munci şi călători pe continentul american.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Tineri în UE. Oportunităţi de educaţie şi formare”, la Liceul Tehnologic Cajvana.
 Vizualizări articol: 1094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Tineri în UE. Oportunităţi de educaţie şi formare”, la Liceul Tehnologic Cajvana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei