Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 104 (6814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansări de carte şi expoziţie de pictură cu ilustraţie de carte pentru copii

Vineri, 11 Mai 2018 (14:54:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Festivalului Internaţional Româno-German „Lectora”, ediţia a VI-a (24-26 mai), organizat de Muzeul Bucovinei, Forumul German Suceava, Ordinul Arhitecţilor - Filiala Suceava, CCD Suceava, joi, 24 mai, începând cu ora 17:00, la Muzeul de Istorie Suceava sunt aşteptaţi cât mai mulţi copii, cu bunici, mămici şi tătici, la prezentarea şi lansarea unor minunate cărţi pentru copii, frumos ilustrate, precum şi la vernisajul expoziţiei de pictură cu ilustraţie de carte pentru copii. Cele două cărţi se numesc: „Nuf şi acadeaua lipicioasă” (semnată de Ana-Maria Ovadiuc) şi „Mărul şi omida” (semnată de Elena Răileanu).

Lansări de carte şi expoziţie de pictură cu ilustraţie de carte pentru copii, la Muzeul de Istorie

„Nuf şi acadeaua lipicioasă” este o carte în care se spune adevărul. Unii copii cred că spiriduşii nu există cu adevărat. Aşa o fi oare? Ana-Maria Antonesei, care a scris postfaţa, a spus: ”Secretul fericirii stă în a dărui. Simplul gest de a oferi o acadea schimbă toată atmosfera. Lumea prinde culoare, toamna pare să nu mai fie atât de gri, Mihai devine mai silitor, iar Teodora le face colegilor o surpriză dulce”. „Mărul şi omida” este în fapt o poezie, o cărticică scurtă, uşoară precum aripa unui fluture, o simplă lectură la culcare. O omiduţă îşi face cuib într-un măr, iar în primăvară se întâmplă ceva. Ce? Asta o să aflaţi din cărticică. Într-o atmosferă extrem de plăcută, în sala de conferinţe a muzeului, autorii Ana-Maria Ovadiuc („Nuf şi acadeaua lipicioasă”) şi Elena Răileanu („Mărul şi omida”) vor lectura din noile apariţii în anul 2018 la Editura AMO. Prezentarea cărţilor va fi făcută de Ana-Maria Antonesei, iar vernisajul expoziţiei de la etaj va fi realizat de criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc.


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansări de carte şi expoziţie de pictură cu ilustraţie de carte pentru copii.
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansări de carte şi expoziţie de pictură cu ilustraţie de carte pentru copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei