Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 96 (6806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colocviul Internațional„Evaluare în învățământul superior. Provocări și perspective”, la USV

Miercuri, 2 Mai 2018 (17:14:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava găzduiește, în zilele de 3 și 4 mai, cea de-a IV-a ediție a Colocviului Internațional „Evaluare în învățământul superior. Provocări și perspective”. Evenimentul este organizat de Universitatea suceveană prin Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării și Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, Universitatea „Hassan II” din Casablanca, LAREMO (Laboratoire de Recherche en Management des Organisations) și Institutul de Comerț și Economie KNUTE din Cernăuți.

Deschiderea evenimentului se desfășoară joi, 3 mai, de la ora 11.00, în Aula corpului E.

Acest colocviu își propune să răspundă unor întrebări precum: „Ce rol poate fi atribuit sistemului de evaluare?”, „Ce va trebui să evaluăm mai întâi?”, ”Care sunt noile abordări în domeniul evaluării?”, ”Care sunt perspectivele actualei metode de evaluare în universități?” și „Cum facem față provocărilor generate de sistemele actuale de evaluare?”.

Temele colocviului sunt: Universitatea între schimbările tehnologice și continuitatea educațională; Evaluarea imaginii universității în contextul schimburilor interuniversitare; Evaluarea stării și provocările dezvoltării turismului; Guvernanța universitară și evaluarea (organisme de reglementare); Performanța academică: tendințele actuale de evaluare.

„Continuă activitățile de mobilitate internațională, cooperare interinstituțională și interuniversitară în care sunt implicați profesori, cercetători, doctoranzi și studenți. Participarea Institutului din Cernăuți lărgește cooperarea cu țările partenere programului Erasmus și asta nu poate fi decât un beneficiu pentru lumea academică și cercetare”, a menționat lector univ. dr. Cătălina Iuliana Pînzariu, din cadrul USV. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colocviul Internațional„Evaluare în învățământul superior. Provocări și perspective”, la USV.
 Vizualizări articol: 1349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Colocviul Internațional„Evaluare în învățământul superior. Provocări și perspective”, la USV5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei