Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 83 (6793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un magazin mixt, o casă şi mai multe anexe, distruse într-un puternic incendiu la Stulpicani

Duminică, 15 Aprilie 2018 (13:14:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un boiler uitat în priză a fost cauza unui puternic incendiu care a provocat distrugeri serioase la o gospodărie din Stulpicani. Flăcările au fost observate în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.50. Totul a plecat de la o anexă folosită pe post de magazin mixt şi care la acea oră era închis.

Focul s-a extins cu repeziciune, şi de la magazinul mixt a cuprins casa de locuit, formată din parter și etaj, cu o suprafață totală de 220 mp, iar de acolo la anexa destinată adăpostirii animalelor, magazia de lemne și garaj.

Intervenţia pompierilor a limitat extinderea incendiului, care putea provoca pagube mult mai mari. Chiar şi aşa distrugerile sunt mari. În incendiu au ars o magazie de lemne și garaj în suprafață de 100 mp, adăpostul de animale în suprafață de 70 mp, anexa din BCA acoperită cu azbociment în suprafață de 40 mp, folosită ca magazin mixt, bunurile din interior (mobilier, obiecte de îmbrăcăminte, aparate electrocasnice, obiecte de tâmplărie din lemn, obiecte din pvc, o motocositoare), toate bunurile si produsele existente în magazinul mixt, precum si un rastel cu 8 butelii.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari de la Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc, precum și pompierii voluntari de la Primăria Stulpicani.

Valoarea pagubelor nu a fost încă estimată, dar la o primă evaluare este una semnificativă.

Specialiștii din cadrul ISU Suceava au stabilit că incendiul a plecat de la „aparate electrice lăsate sub tensiune, sursa probabila de aprindere efectul termic al curentului electric, locul aprinderii fiind podul și acoperișul”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un magazin mixt, o casă şi mai multe anexe, distruse într-un puternic incendiu la Stulpicani.
 Vizualizări articol: 2140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un magazin mixt, o casă şi mai multe anexe, distruse într-un puternic incendiu la Stulpicani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei