Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 66 (6776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săptămâna Francofoniei la Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” Cajvana

Joi, 22 Martie 2018 (13:50:16)
Săptămâna Francofoniei a fost marcată și la Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare ”din Cajvana de numeroase activități, profesorii de limba franceză întrecându-se cu elevii lor prin măiestrie și creativitate.Astfel, în laboratorul de istorie, într-un cadru festiv, înconjurați de planșe, desene, colaje, toate decorate și create în spirit francofon, elevii și cadrele didactice, dar și directorul coordonator, profesor Robu Nicolae, au putut urmări un frumos program artistic.Activitatea, moderată de profesoara Boca Irina, șefa catedrei de limbi moderne a liceului, a debutat cu prezentarea unui material informativ despre Francofonie, prezentat de elevul Savu Alex din clasa a VIII-a A, sub îndrumarea profesoarei Senciuc Daniela.Un grup de elevi ai claselor a V-a B și a V-a C pregătiți de profesoara Pîțu Anastasia a cântat în limba franceză, urmând o altă prezentare a Franței de către elevi ai clasei a X-a B, coordonați de profesoara Nistiriuc Laura. Elevi ai claselor a VIII-a A și a V-a A, coordonați de profesoara Senciuc Daniela, au prezentat o scenetă, poezii și cântece în limba aniversată.Coordonată de profesoara Dîrțu Violeta, eleva Seserman Teodora-Camelia, de la clasa a VIII-a B, a cântat piesa “ Je Te Promets ”, a interpretei Zaho. Și de această dată, trupa de dans, formată din eleve ale claselor a V-a și a VI-a D și coordonată de profesoarele Lucan Casandra și Dîrțu Violeta, a fost la înălțime, încheind în pași de dans modern, pe ritmuri francofone, acest program. Posterele, planșele și colajele au fost lucrate de elevii claselor a VII-a A, a VIII-a A, a X-a A și a X-a B, cu scopul de a introduce spiritul francofon în sală.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămâna Francofoniei la Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” Cajvana.
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Săptămâna Francofoniei la Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” Cajvana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei