Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 57 (6767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un lot de opt elevi va reprezenta Suceava la Olimpiada Naţională de Limbă Engleză

Luni, 12 Martie 2018 (12:30:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză (liceu) a avut loc în zilele de 3 și 10 martie 2018, la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Suceava.În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba de speaking), s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba engleză, care va avea loc în perioada 1-5 aprilie 2018, la Constanţa. Lotul este format din 8 elevi.La secțiunea A (regim de predare standard) s-au calificat: Delia Elena Demuşca, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Alina Elena Creţu); Matei Grosu, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Dana Rusu); David Hostiuc, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional de Informatică ”Spiru Haret” Suceava (prof. îndrumător Loredana Cătălina Bodnar); Adina Maria Vaman, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional Militar ”Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc (prof. îndrumător Dana Drehluţă);La secțiunea B (regim de predare intensiv și bilingv) vor merge la națională următorii: Maria Cuconu, clasa a IX-a, de la Colegiul ”Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Elisabeta Bucaciuc), Leonte Tudor Bujdei, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumători Loredana Cîrciu şi Ana Maria Muntean); Ştefania Maria Mocrei Rebrean, clasa a XI-a, de la Colegiul ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Nicoleta Andronachi și Ana Maria Fomin); Maria Antonia Stăuceanu, clasa a XII-a, de la Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra Dornei (prof. îndrumători Tiberiu Cheia și Mihai Cioată).„Felicitări sincere și mult succes atât elevilor, cât și profesorilor îndrumători! De asemenea, felicitări și celorlalți elevi și profesori îndrumători pentru frumoasele rezultate!”, a arătat insp. școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin Tiron, pe platforma http://lang-platform.eu/suceava/.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un lot de opt elevi va reprezenta Suceava la Olimpiada Naţională de Limbă Engleză.
 Vizualizări articol: 2052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un lot de opt elevi va reprezenta Suceava la Olimpiada Naţională de Limbă Engleză5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei