Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 45 (6755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concursul „Mesajul meu antidrog”

Luni, 26 Februarie 2018 (12:50:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, lansează la nivel local ediţia a XV-a a concursului „Mesajul meu antidrog”, cu tema „Pot altfel!”. 

Concursul vizează asumarea de către tineri a unui stil de viaţă sănătos, fără tutun, alcool şi droguri, prin intermediul programelor şcolare şi de petrecere a timpului liber.

Acesta se adresează elevilor din cadrul instituţiilor din învăţământul preuniversitar (gimnaziu şi liceu) şi se derulează în intervalul februarie-iulie 2018, pe următoarele secţiuni: eseu literar, arte vizuale (grafică, desen şi fotografie), film scurtmetraj, spot, iar criteriile de evaluare a lucrărilor urmăresc încadrarea în cerinţe (tematică şi dimensiuni), promovarea mesajelor pozitive, originalitatea mesajului şi a subiectului ales, acurateţea stilului, claritatea limbajului.

„Proiectul reprezintă un concurs naţional în cadrul căruia elevii îşi exprimă, într-o formă de comunicare artistică sau prin sport, opiniile şi atitudinile lor în legătură cu consumul de droguri”, transmite Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava. Informaţii despre regulamentul concursului se pot obţine prin intermediul Centrului. De asemenea, lucrările şi fişele de înscriere completate se primesc la sediul CPECA Suceava de pe str. Petru Rareş, nr. 5, în incinta Camerei de Conturi Suceava, et. 2, camera 24, sau pot fi trimise pe adresa de e-mail: cpeca.suceava@ana.gov.ro. Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Menţionăm că în cadrul ediţiei precedente a concursului „Mesajul meu antidrog”, printre premianţii etapei naţionale s-a numărat şi elevul Răzvan Hulubaş de la Liceul Teoretic „Virgil Madgearu” Suceava, care a obţinut premiul al II-lea la secţiunea spot şi film de scurtmetraj. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul „Mesajul meu antidrog”.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul „Mesajul meu antidrog”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de cartofi (de post) Sunt mai puțin flexibile decât clătitele obișnuite, dar cu siguranță sunt foarte gustoase și pot fi pregătite cu multă umplutură, prin simplă împăturire și nu prin rulare. Se pot face sărate sau dulci, după caz și sunt un minunat... Citeşte