Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 40 (6750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Promovarea carierei militare, la Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare”

Marţi, 20 Februarie 2018 (11:37:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luni, 19 februarie, Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc a fost gazda evenimentului creat de Forţele Navale Române pentru promovarea carierei militare. Scafandrii militari de mică şi mare adâncime, luptătorii pentru operaţii speciale şi infanteriştii marini le-au prezentat elevilor ştefănişti oferta educaţională, satisfacţiile şi oportunităţile carierei militare. Alături de militarii marini au participat studenţi şi cadre didactice de la Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, care au prezentat avantajele învăţământului universitar şi oferta educaţională pentru specializarea comunicarea publică şi interculturală în domeniul securităţii şi apărării.

În cadrul întâlnirii de la Câmpulung Moldovenesc s-au discutat şi aspecte legate de înscrierea elevilor în sistemul de învăţământ militar postliceal şi universitar. Temele propuse au fost abordate într-un mod atractiv şi interactiv prin prezentarea echipamentului luptătorilor pentru operaţii speciale, echipamentului de scufundare, hărţilor de navigaţie şi a litoralului românesc, instrumentelor de navigaţie şi machetelor de nave realizate de studenţii centrului de modelism al Academiei Forţelor Navale. Atât studenţii, cât şi cadrele militare, au împărtăşit din experienţele proprii şi au purtat discuţii individuale cu elevii câmpulungeni despre oportunităţile oferite de o carieră în marină şi posibilitatea de a se afirma prin participarea la misiuni în afara teritoriului ţării.

„În Colegiul Naţional Militar <Ştefan cel Mare> procesul de consiliere şi orientare este unul complex şi continuu, astfel de campanii de promovare a carierei militare fiind oportune pentru stimularea interesului faţă de profesia militară şi având un rol important în dezvoltarea motivaţiei elevilor pentru a lua o decizie importantă pentru propria carieră”, au transmis reprezentanții colegiului.

La activitatea de la colegiul militar câmpulungean au participat prefectul judeţului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihaiţă Negură şi profesor dr. ing. Cristian Cuciurean, inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Promovarea carierei militare, la Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promovarea carierei militare, la Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei