Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 28 (6738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevii din clasele V-XII,talentați la engleză, pot câștiga o tabără în Marea Britanie

Marţi, 6 Februarie 2018 (11:03:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii cu vârste cuprinse între 11 și 19 ani, din clasele V-XII, au șansa de a câștiga tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărți, dicționare și rechizite, în cadrul celui mai mare concurs național de creație în limba engleză Shakespeare School Essay Competition, ediția a X-a.

„Dacă ai între 11 și 19 ani, ești pasionat de limba engleză, o vorbești fluent, ești creativ și stăpânești bine arta argumentării, te așteptăm să-ți demonstrezi măiestria în cadrul Shakespeare School Essay Competition. Concursul îți premiază originalitatea și talentul cu o tabără în Marea Britanie”, este mesajul organizatorilor.

Cei interesați trebuie să scrie un eseu original, în limba engleză, cu titlul „Message to my future self” ("Mesaj către mine din viitor").

Competitorii își vor înscrie gratuit eseul, online, pe https://www.shakespeare-school.ro/essay-competition/, la una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani. Termenul limită de înscriere în concurs este 25 martie 2018.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri cu finaliştii.

Concursul oferă celor 30 de finaliști premii în valoare de peste 5.000 de euro, constând în două tabere de limba engleză în Marea Britanie (pentru marele câștigător al fiecăreia dintre cele două categorii de vârstă: 11-14 ani și 15-19 ani), cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărți, dicționare, rechizite, etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii din clasele V-XII,talentați la engleză, pot câștiga o tabără în Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 1610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elevii din clasele V-XII,talentați la engleză, pot câștiga o tabără în Marea Britanie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei