Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 17 (6727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Un bătrân și-a găsit sfârșitul într-un incendiu violent la Negostina

Marţi, 23 Ianuarie 2018 (19:49:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu cu deznodământ tragic a avut loc marți dimineață în localitatea Negostina, de lângă Siret. Un bătrân în vîrstă de 84 de ani și-a pierdut viața în timpul incendiului la locuința acestuia, trupul carbonizat al acestuia fiind găsit de pompieri după lichidarea flăcărilor.

Flăcările au fost observate de către vecini în jurul orei 07.10, când au sunat după ajutor la 112. La locul incendiului au ajuns pompierii militari de la Garda de Intervenție Siret și de la Detașamentul Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Calafindești, care au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea focului. La sosirea echipajelor ardeau violent trei anexe gospodărești, printre care și o bucătărie de vară, toate construcțiile făcând parte dintr-un corp comun, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul gospodăriei. După mai bine de 3 ore de intervenție, incendiul a fost lichidat iar în bucătăria de vară a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 84 de ani. Flăcările au distrus astereala șurii, grajdului și băcătăriei de vară pe aproximativ 150 de metri pătrați. Au mai ars în incendiu 10 metri pătrați din acoperișul casei, bunuri casnice din bucătăria de vară, planșeul corpului comun pe 100 de metri pătrați, circa 5 metri cubi lemn de foc și o tonă de furaje. În urma cercetărilor întreprinse de pompieri, s-a stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului, efectul termic generat de coșul de fum, care era neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din jurul său. În jurul orei 10.30 incendiul a fost lichidat, iar cadavrul bătrânului a fost transportat la morga din Siret, pentru efectuarea necropsiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân și-a găsit sfârșitul într-un incendiu violent la Negostina.
 Vizualizări articol: 2264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bătrân și-a găsit sfârșitul într-un incendiu violent la Negostina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei