Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 8 (6718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezbaterea „Opreşte cancerul de col uterin!”

Vineri, 12 Ianuarie 2018 (13:41:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Televiziunea Intermedia Suceava, cu sprijinul Asociaţiei SEVA, organizează marţi, 30 ianuarie, de la ora 17:00, la Muzeul de Istorie Suceava, dezbaterea intitulată ”Opreşte cancerul de col uterin!”, ediţia a V-a. Acesta este şi sloganul sub care Asociaţia Europeană de Prevenire a Cancerului Cervical desfăşoară, în intervalul 28 ianuarie - 3 februarie, a XII-a Săptămână de Prevenire a Cancerului de Col Uterin.

Evenimentul, aflat la cea de-a V-a ediţie, are ca scop principal informarea populaţiei despre profilaxia şi depistarea precoce a acestui tip de cancer. „Alături de invitaţii noştri: medici, psihologi, preoţi şi foste bolnave, vrem să transmitem un mesaj cât se poate de clar: descoperit la timp, cancerul cervical poate fi tratat”, au spus moderatoarele dezbaterii, Adriana Dascălu Bulină şi Angela Zarojanu.

Întâlnirea de pe 30 ianuarie are şi un caracter umanitar: o bolnavă de cancer de col uterin, care se confruntă cu probleme financiare, va primi banii strânşi din donaţii şi din cumpărarea biletelor de participare la o tombolă. Un bilet costă 20 de lei. Pot fi câştigate: consultaţii medicale, şedinţe de psihoterapie, de masaj şi de înfrumuseţare, invitaţii la teatru, reduceri la investigaţii medicale, aranjamente florale, o cină romantică, bijuterii, haine, tablouri, fotografii şi altele, lista premiilor fiind deschisă, deci în curs de completare.

Cancerul de col uterin reprezintă una dintre cele mai frecvente forme de cancer la femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani. România se situează în primele locuri printre ţările europene în ceea ce priveşte mortalitatea cauzată de această maladie. Este foarte importantă depistarea precoce a cancerului de col uterin, pentru că atunci se poate vindeca. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezbaterea „Opreşte cancerul de col uterin!”.
 Vizualizări articol: 1482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezbaterea „Opreşte cancerul de col uterin!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată bavareză Această salată tinde să se impună alături de obişnuita „salade de boeuf” la mesele festive, adusă, probabil, de românii care lucrează în Austria. Este simplu de făcut, pentru că este, în esenţă, ca o salată în... Citeşte