Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 6 (6716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prestige Tours a lansat astăzi zboruri charter către Bodrum cu plecare din Suceava

Miercuri, 10 Ianuarie 2018 (17:19:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prestige Tours International, parte din consortiul turc CalyGoup și turoperator cu 28 de ani de activitate neintrerupta pe piata turistica romaneasca a depasit in 2017, numarul de 20.000 de turiști spre Antalya, reprezentand o creștere de 58% fata de anul anterior, lansează in 2018, zboruri charter către Bodrum, cu plecare de pe aeroportul Stefan cel Mare din Suceava.

În 2016, Prestige Tours a extins numărul de curse charter cu plecare din tara, lansând către Antalya, destinația sa principală, primul zbor charter din Suceava iar in 2017 a extins plecarile si din Arad. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecare din Suceava, Cluj-Napoca și Arad, a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2018 și să introducă charter către Antalya și din Craiova. ”După rezultatele vânzărilor în perioada de Early Booking, înregistrate până în prezent, stațiunea turcească este foarte bine vândută în țară. Tot ca noutate, vom introduce un zbor charter către Bodrum din Suceava, pe lângă cel din București, care de altfel este foarte solicitat de turiști”, spune Elena Anghel.

Zborul charter va fi operat începând cu 04 iunie și va dura până pe 17 septembrie 2018, avand o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de luni. Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering inclus. Toți cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada ianuarie - martie 2018, vor beneficia de oferte cu reduceri de pana la 40%.

Prețul pentru pachetele turistice către Bodrum, din Suceava, începe de la 336 euro/persoană, in timp ce pentru Antalya porneste de la 303 euro/persoana, cu toate serviciile si taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală si storno precum și asistență turistică în limba română. 

Mai mult, vom oferi posibilitatea de a opta pentru rezervări la zbor în clasa business precum și pentru servicii VIP la sol deservind clienții hotelurilor Deluxe. Venim astfel în întâmpinarea tuturor exigențelor turiștilor noștri”, spune Elena Anghel, Director General Prestige Tours.

Pachetele turistice cu avion cursa charter către Antalya vor fi disponibile in toate agențiile de turism partenere din țară, Prestige Tours International fiind un tour-operator 100%, care isi valorifica produsele exclusiv prin intermediul agentiilor partenere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prestige Tours a lansat astăzi zboruri charter către Bodrum cu plecare din Suceava.
 Vizualizări articol: 2066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Prestige Tours a lansat astăzi zboruri charter către Bodrum cu plecare din Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei