Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 nov 2017 - Anul XXII, nr. 266 (6682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De Ziua Bucovinei, spectacol gratuit la Teatrul „Matei Vișniec" Suceava

Marţi, 21 Noiembrie 2017 (14:35:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna viitoare, luni, în avanpremiera Zilei Bucovinei, sucevenii vor putea urmări gratuit un spectacol de teatru care s-a bucurat de mare succes la public.

„Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava este mereu alături de comunitate, drept pentru care dorește să marcheze Ziua Bucovinei, oferind sucevenilor un spectacol în dar. Astfel în ajunul sărbătorii, pe 27 noiembrie, de la ora 19:00, publicul este invitat la D’ale Carnavalului, de I.L. Caragiale, regia Tudor Lucanu. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile”, au anunțat reprezentanții instituției culturale.

„D'ale carnavalului pune sub lupă toate metehnele noastre dintotdeauna, ne arată substanța care ne-a fost alterată și care ne-a transformat în moftangii, în mitocani, în corupți, în înșelați și înșelători, în haplea, în mangafale. Și lista poate continua. Nu degeaba acțiunea se petrece într-un carnaval, timp al „lumii întoarse cu susul în jos", când toți poartă măști. Masca este cea care ascunde identitatea, dar și cea care aduce la lumină adevărata esență umană” spune regizorul Tudor Lucanu.

Din distribuția spectacolului fac parte: Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Sebastian Bădărău (colaborator), Clara Popadiuc, Alexandru Marin (colaborator), Delu Lucaci, Horia Butnaru, Sergiu Moraru, Cristina Florea, Diana Lazăr.

Durata 1h 30.

Publicul sucevean este așteptat și la celelalte spectacole programate la Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava în luna noiembrie:

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De Ziua Bucovinei, spectacol gratuit la Teatrul „Matei Vișniec" Suceava.
 Vizualizări articol: 1482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De Ziua Bucovinei, spectacol gratuit la Teatrul „Matei Vișniec" Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei