Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 nov 2017 - Anul XXII, nr. 263 (6679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacolul „Păcală și Tândală la școală”, la Iulius Mall Suceava

Vineri, 17 Noiembrie 2017 (14:02:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copii de toate vârstele, dar și părinți sau bunici, sunt invitați duminică, 19 noiembrie, la ora 16.00, la Iulius Mall Suceava (la etaj), pentru a se bucura de un spectacol cu parfumul copilăriei. Actorii Ateneului Iași vor aduce pe scenă două personaje autohtone îndrăgite, pe Păcală și Tândală. Năzdrăvanii vor lua parte la cele mai istețe isprăvi făcute de „Păcală și Tândală la școală”, vor afla ce fac în recreație, cum fac față întrebărilor profesorilor și ce note vor primi. Spectacolul este unul energic, care îi implică și pe cei prezenți în public, așa că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele. Așadar, nu lipsiți duminică de la Iulius Mall Suceava, pentru că se va striga întregul catalog, iar Păcală și Tândală vor fi prezenți. Până atunci, sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, cei mici sunt așteptați la atelierele de creație, iar de la ora 17.00, își vor putea exersa mișcările pentru jocul Kendama alături de CRBL. Și cei mari au parte de surprize la Iulius Mall Suceava, sâmbătă, de la ora 17.00, putând participa la un workshop creativ de pictură pe pânză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul „Păcală și Tândală la școală”, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacolul „Păcală și Tândală la școală”, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasta crudă de ardei pentru iarnă Un adaos savuros și plin de vitamine pentru sosuri, care poate completa cu succes banala pastă de tomate pe timpul iernii se pregătește rapid, simplu, și nu necesită măsuri speciale de conservare. Pasta de ardei este un ingredient folosit de mai... Citeşte