Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 nov 2017 - Anul XXII, nr. 259 (6675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Emanuel Havrici este noul preşedinte al PSD Câmpulung Moldovenesc

Luni, 13 Noiembrie 2017 (16:39:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul Emanuel Havrici a fost ales în funcţia de preşedinte al PSD Câmpulung Moldovenesc. Conferinţa municipală de alegeri în cadrul acestei organizaţii a avut loc în prezenţa a peste 200 de delegaţi, alături de aceştia fiind prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, deputatul Alexandru Rădulescu, precum şi consilierii judeţeni Cristi Cuciureanu şi Gheorghe Apetrei. În urma votului exprimat de cei peste 200 de delegaţi, deputatul Emanuel Havrici a fost ales cu unanimitate de voturi, el fiind singurul candidat. Funcţia de preşedinte executiv al PSD Câmpulung Moldovenesc va fi ocupată de Nicolai Cîrmaci, în timp ce secretar executiv a fost ales Gheorghe Andrei. În conducerea PSD Câmpulung Moldovenesc au mai fost aleşi şi şapte vicepreşedinţi, respectiv Cristi Cuciureanu, Mihai Dinu, Gheorghe Maftean, Adrian Posa, Silviu Robciuc, Mihaela Badale şi Dan Timu.

După alegerea în funcţia de preşedinte al PSD Câmpulung Moldovenesc, Emanuel Havrici a declarat că principalul obiectiv va fi câştigarea funcţiei de primar al acestui municipiu. Emanuel Havrici a subliniat faptul că a dorit să candideze pentru preşedinţia organizaţiei deoarece a simţit că trebuie să-şi asume această responsabilitate. „Am simţit nevoia să-mi asum această răspundere legată de Câmpulung Moldovenesc pentru că a fost municipiul în care la alegerile locale am avut cel mai slab rezultat, după care, la alegerile parlamentare, am reuşit să întoarcem scorul. Şi de asta am considerat că ţine de răspunderea mea să preiau conducerea PSD Câmpulung Moldovenesc, obiectivul nostru fiind câştigarea primăriei la următoarele alegeri locale”, a spus deputatul Emanuel Havrici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emanuel Havrici este noul preşedinte al PSD Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emanuel Havrici este noul preşedinte al PSD Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei