Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 oct 2017 - Anul XXII, nr. 241 (6657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rezultate remarcabile pentru dansatorii suceveni la Campionatul Naţional de Clase al României

Luni, 23 Octombrie 2017 (15:44:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rezultate remarcabile pentru perechile de dansatori suceveni care au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Campionatul Naţional de Clase al României, desfăşurat anul acesta la Braşov, unde s-au întâlnit peste 500 de perechi de dansatori. La Campionatul Naţional de Clase (Hobby 10-11 ani, C 12-13 ani, C 14-15 ani, B14-15 ani şi E 19-34 ani), perechile clubului Bucovina Dance Studio au avut nu mai puţin de cinci clasări în finale, printre care şi un titlu de campioni naţionali, obţinut de Andrei Martineac şi Nicoleta Daneliuc. În afara celor cinci perechi finaliste, formate din Mario Bujorean şi Isabella Ududec, Fabian Doroftei şi Karolina Longher, Martineac Andrei şi Nicoleta Daneliuc, Peter Ştefura şi Timeea Irimescu Kruk, Andrei Trocin şi Teodora Grigoraş, clubul sucevean a fost reprezentat şi de perechile Tudor Toma şi Georgiana Frischherz, Dragoş Belciug şi Sorina Croitor, Matei Lefter şi Miruna Varzaru, aceste perechi fiind la un pas de semifinale.

Tot în cadrul acestui campionat, a fost organizată "Cupa La Passion", competiţie la care au putut participa atât perechile debutante, cât şi fetele solo. Antrenorul VladPalamariu ne-a spus că, din nou, „numele Clublui Bucovina Dance Studio s-a auzit de nenumărate ori în finalele acestor concursuri, micii dansatori ai clubului reuşind să urce pe cele mai înalte poziţii. David Ştefura şi Maya Anton au obţinut două clasări pe podiumul naţional la categoria de vârstă 4-7 ani, Cristian Palievici şi Mădălina Cojocaru, alături de Matei Onciu şi Nastasia Puha, s-au calificat în finala competiţiilor de Vals Lent şi Cha-Cha (8-9 ani), pe când Iustin Stanciu şi Denisa Grigorean au ajuns până în semifinale”.

Vicecampioni la categoriile de vârstă 10-11 ani şi 12-13 ani au fost numiţi Norbert Dominte şi Iasmina Cocari, împreuna cu Mirel Florea şi Daria Rata, toţi sportivii fiind legitimaţi la clubul de dans sucevean Bucovina Dance Studio. Cea de-a doua zi de weekend a început cu concursul fetelor solo, competiţie la care au participat nu mai puţin de zece sportive ale clubului din municipiul Suceava. Adelina Marcu şi Anastasia Iacob, cele mai mici sportive ale clubului, au obţinut două clasări pe podiumul "Cupei La Passion", pe prima şi a treia poziţie, la categoria de vârstă 4-7 ani.

Tot la această categorie de vârstă, însă la concursul de Vals Lent şi Cha-Cha, campioană a fost Ayana Negru, fiind urmată pe treapta a treia a podiumului de Sara Lalitei şi de Maya Ghebosu pe locul al patrulea. La categoria de vârstă 8-9 ani, finaliste au fost Raisa Turcu şi Roua Dragotă, pe când în semifinală s-a calificat Iustina Iacob, fiind la primul ei concurs la nivel naţional. Tot la această competiţie, însă la categoria de vârstă 10-11 ani, vicecampioană a fost Teodora Ianul, fiind urmată în finală, pe poziţia a cincea, de Sara Puha.

Vlad Palamariu a adăugat că weekendul s-a terminat cum nu se putea mai bine: „Andrei Martineac şi Nicoleta Daneliuc făcându-ne cea mai frumoasă surpriză, câştigând titlul de Campioni Naţionali la Clasa E Latino (categoria de vârstă - Adulţi)”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate remarcabile pentru dansatorii suceveni la Campionatul Naţional de Clase al României.
 Vizualizări articol: 3126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezultate remarcabile pentru dansatorii suceveni la Campionatul Naţional de Clase al României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei