Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 oct 2017 - Anul XXII, nr. 241 (6657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colegiul „Spiru Haret” derulează proiectul „Youth to Business Enterprise”

Luni, 23 Octombrie 2017 (11:04:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” derulează proiectul „Youth to Business Enterprise” pentru al treilea an consecutiv. În perioada 9 - 13 octombrie, a avut loc cea de-a șasea întâlnire de proiect în Karaman, Turcia. La această întâlnire au luat parte directoarea Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, prof. Loredana Bodnar, coordonatoarea proiectului - prof. Daniela Rotaru și elevii: Ieremie Mălina, Lămășanu Ana Maria, Tudor Alexandru și Dănăilă Alexandru. Tema pe care profesorii și elevii au dezbătut-o a fost vânzarea unui produs sau a unui serviciu. Proiectul este realizat cu sprijinul Comisiei Europene în cadrul programului Erasmus+, acțiunea cheie II, parteneriate strategice în domeniul școlar. Proiectul este rezultatul muncii comune a unui grup de profesori din cele 8 țări participante: România, Marea Britanie, Franța, Spania, Turcia, Polonia, Olanda și Slovenia.

Pe parcursul celor cinci zile de proiect, elevii și profesorii au luat parte la workshopuri care au avut ca temă vânzările, au învățat tehnici noi de vânzare a unui produs sau a unui serviciu, au luat parte la activități practice care au presupus cumpărarea și vânzarea unor produse în vederea obținerii de profit. Directoarea Loredana Bodnar a spus că participarea la acest proiect le-a oferit elevilor posibilitatea de a-și exersa abilitățile de comunicare în limba engleză și de antreprenoriat. De asemenea, au învățat lucruri noi despre cultura turcă și au legat noi prietenii. „Elevii Colegiului Național de Informatică Spiru Haret așteaptă cu nerăbdare să ia parte la următoarele activități din cadrul acestui proiect. Ei sunt încrezători că vor avea multe lucruri de învățat de la colegii lor din străinătate și că vor putea aplica ceea ce au învățat în acest proiect după absolvirea liceului, a completat Loredana Bodnar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul „Spiru Haret” derulează proiectul „Youth to Business Enterprise”.
 Vizualizări articol: 2048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colegiul „Spiru Haret” derulează proiectul „Youth to Business Enterprise”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei