Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 sep 2017 - Anul XXII, nr. 207 (6623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Campanie Shopping City Suceava si Carrefour

Primele rechizite donate au ajuns la copiii nevoiași de la Podu Coşnei

Miercuri, 13 Septembrie 2017 (11:49:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania “Cand voi fi mare vreau sa fiu doctor, acum am nevoie de rechizite” a dus prima tranşă de rechizite către copiii de la centrul părintelui Mihai Negrea – Podu Coşnei. Astfel, vineri, înainte de începerea şcolii, au fost duse la centrul din Vatra Dornei cele peste 2500 de articole şcolare donate de susţinătorii campaniei, Shopping City Suceava şi Carrefour Suceava, pentru a-i ajuta pe copii să fie pregătiţi pentru prima zi de şcoală.

În luna septembrie, Shopping City Suceava împreună cu hipermarket-ul Carrefour Suceava si Asociaţia „Mihail şi Gavril” Podu Coşnei, organizează o campanie umanitară, cu scopul de a aduna rechizite şcolare pentru cei 115 copii avuți în grijă la Casa Vladimir din Vatra Dornei. Aceşti copii primesc din partea centrului o masă gratuită zilnic, ajutor la teme, haine şi rechizite.

Shopping City Suceava a donat în cadrul campaniei 500 de rechizite constând în: caiete disctando şi de matematica, caiete studenţesti, stilouri şi penare.

Shopping City Suceava a iniţiat această campanie cu scopul de a colecta rechizite şi totodată pentru a susţine lupta împotriva abandonului şcolar, provocat, de cele mai multe ori, de o situaţie financiară precară. Centru părintelui Mihai Negrea oferă ajutor necondiţionat pentru 115 copii care provin din familii nevoiaşe, dezorganizate sau chiar orfani şi face tot posibilul ca aceştia să aibă acces la educaţie şi la o şansă în viaţă. Aceşti copiii având nevoie de ajutor şi susţinere pe tot parcursul anului.

Carrefour Suceava s-a alăturat acestei campanii umanitare şi a oferit centrului de copii următoarele rechizite: peste 730 de caiete, peste 1300 de instrumente de scris si de desen (creione, pixuri si pensule), 50 de blocuri de desen și 100 de seturi de acuarele.

În cadrul campaniei sunt amenajate 2 puncte de colectare, unul amplasat pe galerie, lângă Info Point, în faţa magazinului Pepco şi unul pe linia caselor de marcat a hipermarket-ului Carrefour Suceava, unde clienţii pot să doneze rechizite.

Campania continuă până pe 30 septembrie, astfel că cei care fac cumpărături pentru şcoală pot în continuare să ajute la împlinirea unui vis. Mesajul campaniei este un mesaj de încurajare pentru toţi copii care au vise şi îşi doresc să se realizeze când vor fi mari, însă până atunci au nevoie de rechizite, pentru a reuşi să finalizeze studiile.

„Mulţumim clientilor care au donat deja şi dacă încă nu au terminat cumpărăturile pentru școală, pot adăuga pe listă câteva rechizite în plus și să le doneze la punctele de colectare”, au transmis organizatorii campaniei umanitare.

A doua tranşă de rechizite constând în donaţiile oferite de clienţi şi comunitate, la puncte de colectare, se va face la sfârşitul campaniei, pe 30 septembrie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele rechizite donate au ajuns la copiii nevoiași de la Podu Coşnei.
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primele rechizite donate au ajuns la copiii nevoiași de la Podu Coşnei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei