Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 sep 2017 - Anul XXII, nr. 205 (6621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Maratonul Cetăţii, eveniment caritabil sportiv

Luni, 11 Septembrie 2017 (11:09:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Salvaţi Copiii, filiala Suceava, va organiza pe 16 septembrie primul eveniment caritabil sportiv din oraş, toţi participanţii alergând pentru cauza copiilor născuți prematur. Fondurile colectate vor fi folosite pentru dotarea unei maternităţi din judeţul Suceava, unde este cea mai mare nevoie de echipamente, pentru a-i salva pe nou-născuții care vin pe lume înainte de termen.Evenimentul va avea ca punct de plecare şi de sosire platoul Cetăţii de scaun a Sucevei şi are următoarele curse: semimaraton, cros, cursa populară şi o cursă a copiilor. De la ora 10 vor debuta probele de semimaraton, cros şi cursa populară, iar de la ora 12 este programată cursa copiilor, pe o lungime de 800 de metri.Casandra Cristina, sportivă de performanţă şi câştigătoare a medaliei de bronz la Campionatul Balcanic de Atletism 2011, se alătură cauzei şi susține Maratonul Cetăţii. Toți cei care doresc să susțină cauza Salvați Copiii se pot înscrie, în funcție de nivelul pregătirii sportive, la cursa la care vor să participe: semimaraton – 21.5 km, cros – 10 km, cursa populară – 3,6 km şi cursa copiilor – 800 m. Înscrierile se pot face accesând link-ul: https://register.42km.ro/events/view?hash=c85f6763e4bd6349755622fdbca4ea2a1cbf95c0Taxa de înscriere va fi donată către Salvaţi Copiii filiala Suceava și este recomandat să fie de minimum 35 lei pentru proba de semimaraton, minimum 25 lei pentru proba de cros, minimum 15 lei pentru cursa populară. Alergătorii vor primi la înscriere un kit de participare cu tricoul de alergare pentru eveniment şi numărul de concurs. Pentru informaţii despre înscriere, organizatorii pot fi contactaţi la adresa suceava@salvaticopiii.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maratonul Cetăţii, eveniment caritabil sportiv.
 Vizualizări articol: 1248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maratonul Cetăţii, eveniment caritabil sportiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei