Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 aug 2017 - Anul XXII, nr. 172 (6588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Seminar de "Public speaking", joi, la Muzeul de Istorie

Marţi, 1 August 2017 (19:00:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația „Tineri de Succes” Suceava, împreună cu Muzeul de Istorie al Bucovinei, organizează în data de 3 august, în intervalul orar 14:00-17:00, cel de-al patrulea seminar al Academiei „Tineri de succes - Şcoala de Vară” cu tema "Public speaking".

Evenimentul va avea loc la Muzeul de Istorie, accesul fiind gratuit.

Participanții vor avea ocazia să afle cum își pot valorifica competența vorbitului în public, de ce aspecte să țină cont pentru a reuși să transmită informația și mesajul ei într-un mod cât mai direct și exact, și cum anume competența vorbitului în public și exprimarea cizelată și armonioasă a cuvintelor, deschid drumul către celelalte competențe și conturează prima impresie primită din exterior referitoare la propria persoană.

Alături de Cristian Gheorghe Cuciureanu, speaker, coach, trainer şi fondatorul Asociaţiei „Tineri de succes”, tinerii vor învăța lucruri noi și vor petrece momente frumoase, cu un impact benefic, într-o atmosferă plăcută și interactivă.

Maria Adriana Nichitean, realizatoarea emisiunilor ”În curtea școlii”, de la Bucovina Tv, și ”Doza de educație”, de la Viva FM, profesor în învățământul primar, a acceptat să participe la acest workshop în calitate de invitat.

O altă invitată de seamă va fi Liliana Vîntur, cadru didactic cu o experiență de 15 ani în învățământ, director Diamant Oriflame și membru top 15 Oriflame România. Totodată, va conferenția la eveniment și artistul plastic George Ostafi, de la Muzeul de Istorie. 

Academia „Tineri de succes - Școala de Vară” este o academie complementară unde tinerii își pot dezvolta competențele, prin participarea la programe nonformale și informale.

Potrivit managerului Clubului „Tineri de Succes” Suceava, Adrian Stoleru, „în șapte workshopuri interactive Academia <Tineri de succes - Școala de Vară> îți arată cum să-ți urmezi drumul cu pasiune și consecvență! Prin organizarea acestor seminarii vrem să formăm atitudinea și competențele necesare integrării rapide şi uşoare pe piața muncii și atingerii succesului în viață”.

Persoanele interesate de se înscrie în acest club pot sa obțină mai multe informații de pe pagina de internet http://www.tineridesucces.org , pagina de facebook https://www.facebook.com/tineridesuccesasociatia/ (Clubul Tineri de Succes Suceava) și de la Muzeul de Istorie al Bucovinei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seminar de "Public speaking", joi, la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 1776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Seminar de "Public speaking", joi, la Muzeul de Istorie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei