Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iul 2017 - Anul XXII, nr. 153 (6569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zilele Oraşului Siret

Luni, 10 Iulie 2017 (14:48:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fuego, Fără Zahăr şi Unison Band sunt printre artiştii invitaţi să concerteze la Zilele Oraşului Siret, eveniment care se desfăşoară în perioada 14-16 iulie şi cuprinde un program bogat în activităţi cultural-artistice. Programul debutează vineri, 14 iulie, la ora 17:00, cu deschiderea oficială, urmată de evoluţia Fanfarei „Mugurii Siretului”, a copiilor de la Grădiniţa „Luminiţa” şi a Trupei „Clinchete” - facepainting, figurine din baloane. Din prima zi de acţiuni de la Siret nu lipsesc nici spectacolele pregătite de elevi de la Clubul Copiilor şi Elevilor din Siret, de beneficiari ai Fundaţiei „O Nouă Viaţă”, urmate de spectacolele pregătire de Asociaţia culturală „Kolomeika”, Formaţia „Miraj Group” Suceava şi Formaţia „Dynakord” Hliboca (Ucraina).

Zilele Oraşului Siret continuă sâmbătă, 15 iulie, începând cu ora 15:00, cu Festivalul de Folclor Siretul, ediţia a V-a (prima parte), spectacole susţinute de Ansamblul „Kozaciok” Bălcăuţi, Ansamblul ”Stejărelul” Cajvana, Ansamblul „Codrişor” Dorneşti, recital susţinut de Ana Mari Popescu, Ansamblul „Brăduţul” Horodnic de Jos, Grupul Folcloric „Dor străbun” Bilca, recital – Laura Haidău, Ansamblul „Flori vicovene” Vicovu de Sus, Ansamblul „Cervona Kalena” Negostina, recital Agatha Gazda, urmate de concertul oferit de invitatul special al serii, Fuego. După Fuego, publicul se poate distra pe acordurile lui DJ Covy şi ale trupelor Boghi Dance şi Unison Band.

Duminică, 16 iulie, de la ora 15:00, programul începe cu cea de-a doua partea a Festivalului de Folclor Siretul, ediţia a V-a, cu reprezentaţiile Corului „Dragoş Vodă” Cernăuţi (Ucraina), a Ansamblului Siretul (Siret), recital susţinut de Grigore Gherman, Grupul „Dor bucovinean” Siret, Ansamblul „Kolomeika” Siret, recital susţinut de îndrăgita interpretă de muzică populară Angelica Flutur, Marius Leonte Group, Royal Group Suceava, seara încheindu-se cu un recital mult aşteptat de sireteni, susţinut de trupa Fără Zahăr.


 

Daniela MICUŢARIU

daniela@monitorulsv.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Oraşului Siret.
 Vizualizări articol: 3311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zilele Oraşului Siret5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei