Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iun 2017 - Anul XXII, nr. 144 (6560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parada fetelor cochete pe bicicletă, duminică, la Suceava

Joi, 29 Iunie 2017 (12:40:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cele mai feminine, cochete și elegante bicicliste din Suceava, doamne și domnișoare de toate vârstele, sunt invitate să participe duminică, 2 iulie, de la ora 16:30, la cea de-a doua ediție a paradei SkirtBike Suceava. Evenimentul îşi propune să promoveze mişcarea, un stil de viață sănătos, dar și să redea femeilor curajul de a pedala în oraş. Parada se va desfășura pe traseul: Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava (esplanadă), bulevardul 1 Mai, bulevardul George Enescu, strada Mărăști, strada Mihai Eminescu, Lounge Suceava.Ca și anul trecut, organizatorii vor oferi premii surpriză, aceștia dezvăluind doar în ce constă marele premiu, și anume o bicicleta Pegas, oferită în cadrul unei tombole pentru participante.Potrivit Georgianei Lupuleasa, coordonator SkirtBike Suceava, „evenimentul susţine şi promovează ciclismul ca stil de viaţă. Încurajăm femeile să folosească bicicleta în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte pe două roți. Scopul acestui proiect este de a promova şi susţine acest lucru, prin intermediul unor evenimente de anvergură accesibile publicului larg. Invităm toate biciclistele să ni se alăture duminică în acest manifest de frumusețe pe două roți". Evenimentul va fi realizat cu ajutorul sponsorilor: Bicicleta Pegas, Loncolor, Aqua Carpatica, Climent Art, Fabrica de Invitații, The Dress Shop, Atelierul de tricouri.Cei interesați pot găsi mai multe informaţii despre eveniment pe www.facebook.com/events/1789060851424770/permalink/1789063888091133/.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parada fetelor cochete pe bicicletă, duminică, la Suceava.
 Vizualizări articol: 4912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Parada fetelor cochete pe bicicletă, duminică, la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei