Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iun 2017 - Anul XXII, nr. 138 (6554)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demonstrații de masaj terapeutic, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava

Joi, 22 Iunie 2017 (15:38:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mai mulţi terapeuţi suceveni vor face demonstrații de masaj terapeutic, sâmbătă, între orele 10:00 – 22:00, la Iulius Mall Suceava. Din echipă fac parte terapeuţi medicali (maseuri, kinetoterapeuţi), terapeuţi de medicină alternativă (acupunctură, reiki, auriculoterapie, bioenergie), aceştia fiind activi şi pe platforma online masor.ro (Comunitatea masorilor români de pretutindeni). Cristina Daniela Lucan, terapeut şi maseur cu specializări în masajul terapeutic pe sistemul nervos şi în medicină complementară, invită un număr cât mai mare de suceveni şi nu numai sâmbătă, la Iulius Mall, „pentru a înţelege şi a beneficia de serviciile noastre în mod gratuit, deoarece masajul nu este un lux, este o necesitate pentru sănătatea noastră. Puteţi beneficia gratis de un moment de relaxare”. Tot ea a mai completat că sănătatea este la îndemâna oricui. „Suntem învăţaţi să folosim medicina alopată, dar nu cunoaştem beneficiile medicinei complementare şi terapiilor. Principalul atu al medicinei complementare este că nu are contraindicaţii sau efecte secundare”, a mai precizat terapeutul. Formarea profesională a Danielei Lucan a început în anul 2014, după ce a urmat cursuri şi a obţinut diploma de quiropractic (chiropractic) în Madrid. Chiropratică vine din limba greacă şi înseamnă “tehnică efectuată manual”. A urmat apoi cursuri de medicină complementară (acupunctură, auriculoterapie, magnetoterapie). În România, Daniela Lucan a urmat cursuri de tehnician maseur şi masaj terapeutic. „Afecţiunile fizice se pot trata şi fără medicamente, prin terapii personalizate fiecărui pacient. Noi, terapeuţii, încercăm să tratăm cu propriile mâini. Pentru ca vindecarea să fie mai rapidă şi mai eficientă este necesară contribuţia şi colaborarea pacientului. Trebuie să existe o colaborare strânsă între medicul specialist, pacient şi maseur sau terapeut”, a explicat specialistul în terapie. Terapiile sunt deschise tuturor pacienților cu probleme de sănătate, cum ar fi dureri de spate, lombosciatică, coxartroză, gonartroză, scolioză, recuperare post operatorie, entorse, luxaţii etc. Mai multe informaţii puteţi obţine şi sunând la numerele de telefon 0771 40 08 00, 0742 50 90 42 sau accesând site-ul ComplexRamiro.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demonstrații de masaj terapeutic, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demonstrații de masaj terapeutic, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei