Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 iun 2017 - Anul XXII, nr. 137 (6553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri de ordine publică adoptate în perioada 23-25 iunie

Joi, 22 Iunie 2017 (10:27:48)
75 de jandarmi, alături de poliţişti, lucrători ISU şi poliţişti locali, vor asigura în perioada 22-25 iunie măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor în zonele în care se desfăşoară evenimentele cultural-artistice incluse în programul „Zilele Sucevei”. De asemenea, în intervalul 23-24 iunie a.c., vor fi asigurate măsurile de ordine în vederea desfăşurării în bune condiţii a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava. În ziua de 24 iunie, peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, poliţişti, lucrători ISU şi poliţişti locali vor acţiona în zona Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, precum şi pe traseul procesiunii ce se va desfăşura în zona centrală a municipiului. Jandarmeria recomandă participanţilor la manifestări să respecte regulile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor, să acorde o atenţie sporită la modul de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.De asemenea, solicită persoanelor care intenţionează să ia parte la manifestările religioase să manifeste calm, înţelegere şi să respecte regulile stabilite pentru accesul la baldachinul situat în incinta mănăstirii.În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri de ordine publică adoptate în perioada 23-25 iunie.
 Vizualizări articol: 1153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Măsuri de ordine publică adoptate în perioada 23-25 iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei