Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iun 2017 - Anul XXII, nr. 136 (6552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire emoţionantă după 50 de ani de la terminarea Liceului Teoretic Solca

Marţi, 20 Iunie 2017 (13:10:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Momente emoţionante s-au petrecut sâmbătă, 17 iunie, la Liceul Teoretic Solca, unde s-au întâlnit 54 de absolvenţi ai promoţiei 1967, dintr-un total de 97 de elevi, din cele trei clase, şi 6 profesori. "După 50 de ani de viaţă", asa cum bine zicea prof. Grudnitki Anton (fizică - chimie), promoţia 1967 a trăit, pentru câteva ore, „emoţia amintirilor şi regretul tinereţii iremediabile”. Revederea colegilor a adus pe chipuri fericire, îmbrăţişări lungi, cuvinte de dor, hohote de râs, printre lacrimi... Dr. Jean Sever Popovici ne-a povestit că au fost mari emoţiile întâlnirii „şi am încercat să ne recunoaştem, pentru că timpul lasă urme pe fizionomia şi sufletul omului, transformându-l în modurile cele mai interesante”. Cu ajutorul unei broşuri de tip "ghid de recunoaştere şi identificare a colegilor de Liceu", unde au fost postate o fotografie de la absolvirea Liceului şi una recentă, precum şi câteva date personale şi de contact, participanţii cred că au reuşit să realizeze "o nouă apropriere" între colegi pe care aproape că i-au uitat şi poate că în anii care vor veni, „ne vor permite a ne putea contacta şi vizita reciproc mai frecvent”. „Mulţumim colegilor şi mai ales profesorilor care au onorat această întâlnire, conducerii actuale a Liceului Solca, şi promitem că în continuare vom iniţia întâlniri anuale, pentru că anii trec şi lasă urme tot mai adânci pe chipurile şi sufletele noastre”, a completat dr. Jean Sever Popovici.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire emoţionantă după 50 de ani de la terminarea Liceului Teoretic Solca.
 Vizualizări articol: 2733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnire emoţionantă după 50 de ani de la terminarea Liceului Teoretic Solca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei