Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mai 2017 - Anul XXII, nr. 108 (6524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Maratonul speranţei – alungă boala”, la Câmpulung Moldovenesc

Luni, 15 Mai 2017 (15:37:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Freamăt de speranţă”, în parteneriat cu Primăria Câmpulung Moldovenesc, organizează, pe 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, începând cu ora 10:00, acţiunea caritabilă „Maratonul speranţei – alungă boala”, ediţia a II-a. „Maratonul speranţei – alungă boala” este un eveniment sportiv-caritabil cu implicarea directă a elevilor din mai multe şcoli şi a copiilor cu dizabilitaţi înscrişi în programul de reabilitare şi recuperare al Asociaţiei „Freamăt de speranţă”, care are ca motto: „Putem fi diferiţi, dar totuşi egali”.

În cadrul programului de pe 1 Iunie se regăsesc probele de alergare, de sărit coarda, de biciclete, de şah şi de table. Orice persoană se poate înscrie la maraton şi poate ajuta copiii cu dizabilităţi. Proiectul îşi propune şi în acest an să funcţioneze pe bază de voluntariat şi să sprijine, din taxa de înscriere a  participanţilor, copiii şi tinerii beneficiari ai Asociaţiei „Freamăt de speranţă”, pentru a putea continua terapiile de recuperare şi reabilitare în cadrul programului ,,Să învăţăm să ne ajutăm”. De aceea, ne-au spus organizatorii, se percepe o taxă modică de 10 lei/copil, 20 de lei/adult, „bani care vor constitui terapiile de mâine ale copiilor cu dizabilităţi”.

Se pot face donaţii în contul Asociaţiei „Freamăt de speranţă”, RO92BTRLRONCRT0308584101 la Banca Transilvania, cu specificaţia ,,bilet maraton”. Fiecare participant va primi o diplomă de participare, profesorii implicaţi în acţiune vor primi certificate de voluntariat, iar câştigătorii la toate cele cinci probe vor primi medalii şi cupe. Asociaţia „Freamăt de speranţă” susţine copiii și tinerii cu dizabilități prin activități de integrare socială, dezvoltare personală, recuperare medicală personalizată, recuperare psiho-motorie, consiliere psihopedagogică, valorizare a aptitudinilor. În momentul de faţa sunt înscrişi în programul de reabilitare şi recuperare al asociaţiei 32 de copii şi tineri cu nevoi speciale, din care 28 sunt din localitatea Câmpulung Moldovenesc şi patru din împrejurimi, din satele învecinate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Maratonul speranţei – alungă boala”, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Maratonul speranţei – alungă boala”, la Câmpulung Moldovenesc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei