Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mai 2017 - Anul XXII, nr. 102 (6518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire a studenţilor USV cu reprezentanţii firmei irlandeze Ims Maxims

Luni, 8 Mai 2017 (18:31:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Joi, 27 aprilie, în amfiteatrul „Dragomir Hurmuzescu” al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), a avut loc o întâlnire a reprezentanţilor firmei irlandeze Ims Maxims cu studenţii Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor. Firma irlandeză a fost reprezentată de Rachel Moore – software engineering manager, Andreea Bruja – release engineer şi office manager al biroului din Suceava şi Vasile Purdilă – application architect şi BI manager.Înaintea întâlnirii cu studenţii, reprezentanţii Ims Maxims au avut un dialog cu prof. univ. dr. ing. Ştefan-Gheorghe Pentiuc, decanul facultăţii, şi conf. univ. dr. ing. Mirela Danubianu, directorul Departamentului de Calculatoare, şi au vizitat campusul USV. Cu această ocazie, au apreciat campusul sucevean şi dotarea unor laboratoare de cercetare, cum ar fi cel de Calcul de înaltă performanţă sau cel de Dezvoltare a aplicaţiilor distribuite de monitorizare şi control a proceselor industriale.Rachel Moore i-a declarat prof. Ştefan-Gheorghe Pentiuc că aflase din Irlanda despre faptul că Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava deţine locul I în clasamentul universităţilor din România privind numărul de invenţii brevetate. Aceste informaţii i-au fost oferite de cadrele didactice ale Universităţii din Limerick care vizitează an de an universitatea şi Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, cu ocazia Concursului Internaţional de Calculatoare pentru Studenţi, Hard & Soft.În cadrul întâlnirii cu studenţii a fost făcută o prezentare generală a firmei de către managerul Rachel Moore, precum şi a planurilor de extindere pentru biroul din Suceava. În acest moment, compania are un număr de 24 angajaţi în Suceava, majoritatea acestora fiind absolvenţi FIESC, şi intenţionează să extindă echipa.De asemenea, studenţii au fost informaţi despre posibilitatea de efectuare a stagiilor de practică (internship) în cadrul acestei firme.Andreea Bruja şi Purdilă Vasile au prezentat ofertele de locuri de muncă disponibile la IMS MAXIMS Suceava. În acest moment, firma recrutează programatori Java (toate nivelele) şi ingineri QA / testeri. La sfârşitul întâlnirii, reprezentanţii firmei irlandeze au răspuns întrebărilor adresate de către studenţi.Compania irlandeză Ims Maxims are o experienţa de peste 30 de ani în dezvoltarea de aplicaţii în domeniul medical, cu scopul de a îmbunătăţi calitatea îngrijirii medicale şi de a oferi o administrare mai eficientă a datelor clinice. Firma are birouri în Dublin (Irlanda), Milton Keynes (Marea Britanie) şi Suceava. Printre clienţii Ims Maxims se numără spitale publice şi private din Marea Britanie şi Irlanda.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire a studenţilor USV cu reprezentanţii firmei irlandeze Ims Maxims.
 Vizualizări articol: 3351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnire a studenţilor USV cu reprezentanţii firmei irlandeze Ims Maxims0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată italiană cu pâine uscată (panzanella), versiune de post Dacă ne plac crutoanele sau pur și simplu ne place să înmuiem miez de pâine în sosul rămas de la salata de roșii, aceasta este rețeta perfectă. Seamănă cu o salată banală de roșii cu castraveți, dar un mic amănunt o face absolut... Citeşte