Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mai 2017 - Anul XXII, nr. 102 (6518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevi din Stulpicani au plantat puieţi în pădurea Slătioara

Luni, 8 Mai 2017 (16:49:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sub genericul „Plantează un pom în pădure şi vei respira un aer mai curat!”, elevii Şcolii Gimnaziale Stulpicani au participat sâmbătă, 6 mai, la o acţiune de împădurire a unei suprafeţe de 0,7 hectare în perimetrul localităţii Slătioara.

Însoţiţi de cadre didactice ale şcolii, elevii s-au alăturat reprezentanţilor Primăriei Stulpicani, ai Ocolului Silvic din localitate şi ai altor voluntari din comună, campania de împădurire fiind organizată sub patronajul Direcţiei Silvice Suceava.

În spiritul promovării unei atitudini responsabile faţa de mediul înconjurător, această campanie se alătură acţiunilor de salvare a patrimoniului natural al ţării, acţiunile propuse vizând sensibilizarea generaţiei tinere şi a locuitorilor comunei cu privire la importanţa pădurilor în menţinerea echilibrului ecologic al zonei, a transmis consilierul educativ prof. Mariana Mihalciuc. Elevii participanţi au fost vizibil entuziasmaţi că pot face „un bine naturii”, trăind o experienţă interesantă.

„Mesajul pe care dorim să-l transmitem este că pe copil îl educă tot ce-l înconjoară: râul, munţii, pădurea… Să facem tot posibilul ca şi elevii şcolii noastre să conştientizeze rolul şi importanţa pădurilor pentru viaţa planetei, pentru restabilirea armoniei dintre om şi natură“, a subliniat directorul şcolii, prof. Mihăiţă Ciprian Zamcu.

Aceste activităţi reprezintă rodul unei îndelungate colaborări între Şcoala Gimnazială Stulpicani, Primăria comunei şi Ocolul Silvic din localitate, în baza unui Acord de Parteneriat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi din Stulpicani au plantat puieţi în pădurea Slătioara.
 Vizualizări articol: 1888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi din Stulpicani au plantat puieţi în pădurea Slătioara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată italiană cu pâine uscată (panzanella), versiune de post Dacă ne plac crutoanele sau pur și simplu ne place să înmuiem miez de pâine în sosul rămas de la salata de roșii, aceasta este rețeta perfectă. Seamănă cu o salată banală de roșii cu castraveți, dar un mic amănunt o face absolut... Citeşte