Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 apr 2017 - Anul XXII, nr. 91 (6507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivalul „Umor pe şapte coline”

Luni, 24 Aprilie 2017 (11:26:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Iaşi, Asociaţia Umoriştilor „Al.O. Teodoreanu” şi Academia Liberă Veche „Păstorel” Iaşi organizează, în intervalul 25-28 mai a.c., prima ediţie a Festivalului - Concurs Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor pe şapte coline” / Iaşi - România.

Festivalul/concurs va avea două componente cu jurii separate: I. Grafică satirică şi Caricatură, II. Literatură umoristică.

Potrivit regulamentului, la componenta Grafică satirică şi Caricatură tema este liberă (umor general fără cuvinte).

Participanţii vor trimite minim două lucrări, format A4, originale, alb-negru sau color, care nu au fost publicate sau premiate la alte saloane.

Lucrările scanate, având o rezoluţie de minimum 600 d.p.i., însoţite de fişa personală a concurentului (care trebuie să conţină adresa, un scurt CV, fotografia autorului, e-mail, telefon) vor fi trimise, până la data de 1 mai 2017, pe adresa de e-mail fui2017@yahoo.com, cu menţiunea „Pentru componenta Grafică Satirică şi Caricatură”.

Componenta Literatură umoristică are trei secţiuni: Epigramă, Poezie umoristică şi Carte de umor.

La secţiunile Epigramă şi Poezie umoristică tema concursului este „Tei, alei şi alelei!”. Concurenţii vor participa cu patru epigrame la tema impusă, nepublicate şi nepremiate anterior, din care una va fi obligatorie un madrigal al adresa oraşului Iaşi, respectiv cu trei poezii, nepublicate şi nepremiate anterior.

La secţiunea Carte de umor, autorii vor trimite trei exemplare din fiecare carte inedită, apărută în perioada 2016 - 2017, chiar dacă a mai fost premiată la alt concurs.

Preşedintele de onoare al Juriului este maestrul Ștefan Popa POPAS, iar invitaţii de onoare ai festivalului sunt Ion Caramitru, Horaţiu Mălăele, Walter Ghicolescu, Mircea Ionescu Quintus, Elis Râpeanu, Elvira Romaniuc, Marius Ursaciuc, Grupul „Divertis”, umorişti din Republica Moldova şi Ucraina,

Câştigătorii vor fi anunţaţi din timp pentru a participa la festivitatea de premiere. Cazarea, masa şi transportul sunt asigurate pentru toţi invitaţii (mai puţin transportul concurenţilor câştigători).

Persoane de contact: Adrian Grăjdeanu (tel. 0720.003.236), Dumitru Grumăzescu (tel. 0748.515.374).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul „Umor pe şapte coline”.
 Vizualizări articol: 1601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festivalul „Umor pe şapte coline”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei